İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Rahatlıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, hangi yönde adım atmanız gerektiğini kestiremeyeceksiniz. Hislerinizin sizi yanlış yölendirme ihtimaline karşın mantığınızı da olabildiğince devrede tutmalısınız. Birlikteliğinizde canınızı sıkan durumlar varsa önceliğiniz bunları çözüme ulaştırmak olacaktır. Düşündüklerinizi birlikte olduğunuz kişiyle paylaşmalısınız.

Yaşanacak olan her türlü gelişmeye kendinizi hazır tutmalısınız. Tepkilerinizi ortaya çıkarma noktasında beklenmeyen yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kişisel durumunuzu koruma altına almaya çalışın. Çalışmalarınızla ilgili engellerle karşılaşmayacaksınız.

Finansal durumunuzla yakından ilgilenecek ve ilerleme sağlamanın yollarını arayacaksınız. Fırsatları değerlendirmek isterken kendinizi doğabilecek risklerden uzak tutmalısınız. Sahip olduğunuz parasal durumu muhafaza etme konusunda kararlı olmalısınız. Maddi gücünüzü artırmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinizin sesini dinlemek istediğiniz bir gün olabilir. Duygularınızı paylaşmak, sevdiklerinizle ilgilenmek, varsa çocuklarınıza zaman ayırmak ağırlık hissettiren düşüncelerden sıyrılmanıza yardım edecektir. Bugüne kadar yapmamanın pişmanlığını sürdürmeyi bırakın; hayatın neresinden yakalarsanız kardır.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aklınız hareketli olacak ve hızlı kararlar almaktan çekinmeyeceksiniz. İletişim becerilerinizle insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli olmanız, ilişkilerinizde olumlu gelişmelere neden olabilir. Yaratıcılığınızı konuşturarak yeni projelere adım atabilir ve beklenmedik fırsatları değerlendirebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki anlamda seni meraklandıran anlara yönelmek isteyebilirsin. Tecrübelerine güvendiğin bir kişi sana yol göstermek isteyebilir. Bu teklifi geri geçirmek istemeyeceksin. Yakın bir arkadaşınla yaşadığın sorunları çözmek için uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin. Akşam yapacağın yemeklerin listesini sabahtan hazırlamak seni rahatlatıyor.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanların duygularınıza karşılık vermemesine alınabilir, üzülebilirsiniz. Bu durum sizin eksikliğinizi değil, farklılığınızı ortaya koyar. Birbirine iyi gelmeyecek insanların yaşadıkları ve çevresine yaşattıklarından yola çıkarak bazı olumsuz durumlardan korunduğunuzu fark edebilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha fazla ifade etme çabası içindesiniz. Aşkta biraz daha sakin düşünmelisiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aşk konusunda zorladığınız fakat aslında size bir faydası olmadığını gördüğünüz kapıları zorlamaktan vazgeçeceksiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ortamlar biraz gerilebilir. İnsanlarla aranda ufak tefek anlaşmazlıklar çıkabilir. Sakin kalmak ve sabırlı olmak sana düşecek bugün. Kendini yormamalı ve sözlerini dikkatli seçmelisin bugün.

15 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal zekanız çevreniz tarafından hayranlıkla karşılanıyor sevgili ikizler. Yine de biraz durulmanız gerekiyor. Bu kararsızlık ve değişkenlik size hayranlıkla bakan gözlerin bir süre sonra güvenini sarsabilir. Ne istediğinize karar vermeden kendinizi ortaya atmamalısınız.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli olacak.. Öğle saatlerinden sonrabirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün tatil, çocuklar, aşk veya hobilerinizle ilgili önünüz açık olacak. Şans sizden yana! Gününüz harika geçsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz

15 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 26' 04" R
Ay
Boğa
07° 34' 35" R
Merkür
Akrep
07° 08' 57" R
Venüs
Yay
00° 37' 53" R
Mars
Yengeç
23° 18' 11" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 03" R
Satürn
Balık
13° 22' 13"
Uranüs
Boğa
26° 24' 15"
Neptün
Balık
27° 47' 42"
Plüton
Oğlak
29° 39' 05"
Chiron
Koç
21° 02' 49"
Lilith
Terazi
12° 17' 15"
True Node
Koç
06° 35' 41"
Son Güncelleme : 18/10/2024 11:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>