İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken hata yapmaktan kaçının. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri ona göre belli etmelisiniz.

Mesleki anlamda kendinize olan güveninizi net olarak belli etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde açık iletişimin önemli olduğu bir gündesiniz. Arada bırakan, karar almanızı zorlaştıran tutumlar rahatsızlık verebilir. Bu tutumların sahibi siz iseniz, kendinizi dengeleyin ve ne yapmaya çalıştığınızı netleştirin. İşbirliği ve ortaklıklar konusunda şanslı etkiler olabilir.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcuna mensup olanlar için iletişim becerilerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir gün olabilir. Fikirlerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin ve çevrenizle olan etkileşimlerinizi olumlu yönde kullanarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak zihinsel ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve kararlarınızı daha kolay bir şekilde alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymak için uygun bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysan, eşinle aranızda 3. Kişiler yüzünden tartışma yaşanabilir. Kreatif alanlarla ilgiliysen yüzünü güldürecek teklifler alabilirsin. Kendinde bazı farklılıklar yaratmak isteyeceksin. Özellikle stilinde ufak tefek değişiklikler yapabilirsin. Platonik olarak hoşlandığın bir kişi varsa, aynı ortamda bulunma fırsatı yakalayabilirsin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkul işlemleriniz ya da süreçleriniz için uygun bir gündesiniz. Siz imkanlarınız doğrultusunda adım atarken bunun dışına çıkmanıza yardımcı olacak haberler alabilir, fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bir iyiliğinizin ya da çektiğiniz bir sıkıntının geri dönüşü sizi bulabilir.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortak zevklerinizle ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. İşlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Sağlam olmasını istediğiniz konularla ilgili daha fazla mücadele gösterebilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar İkili ilişkilerde risk alan ve kendisini kontrol etmekte güçlük çeken yönleriniz ön plana çıkabilir. Biraz destekle altından kalkabilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birbiri ile tartışan iki taraf arasında hakem olman gerekebilir bugün. İki farklı düşünceyi görmeli ve orta yolu bulabilmelisin. İnsanların bazı konularda senin fikrine danışması sana daha iyi gelebilir.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı küçük ama önemli yollarla düzenlemek ve detaylara odaklanmak için doğru ruh halindesiniz. Görevlerinizi veya işlerinizi daha keyifli hale getirecek yeni yöntemler bulabilirsiniz. Başkalarının gizli bir gündemi olduğunu veya bilgileri sakladıklarını hissederseniz, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Baskılardan tamamen kaçamasanız da bunların sizi aşağı çekmesine izin vermemeye karar verebilirsiniz. Sizi yıpratan eski kalıpları ve yöntemleri bilinçli olarak bırakırsanız, baskılar da hafifleyebilir. Enerjinizi özel bir projeye harcamak tüketici olabilir ve kişisel gelişime daha dengeli bir yaklaşıma ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Dinlenmeye vakit ayırın.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ortaklık, evlilik, ilişkilerinize odaklanabilirsiniz ancak durumları büyütebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, değişim rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>