İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Rahatlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, karmaşadan uzak durmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak net adımlar atacaksınız. Tüm sorunlar üzerine odaklandığınız sürece başarıya emin adımlarla ilerleyeceksiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmak için doğru zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dil ve iletişim becerileriniz ön plana çıkabilir; bu sayede yeniimkanları ve girişimler için şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Bilginizi ve tecrübenizi geliştirerek, daha büyük etki yaratabilirsiniz. Hukuksal ve ticari konularda, kadın dostlarınızdan ya da otoritelerden destek bulmak sizi rahatlatacaktır.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundakilerin iletişim becerileri ön plana çıkacak. Kendinizi ifade etmek için uygun bir gün olabilir. Duygularınızı dürüstçe paylaşarak, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda zihinsel aktivitelerle ilgilenmek ve yeni bilgiler edinmek için de uygun bir gün olabilir. İyi bir iletişim günü geçirmeniz dileğiyle!

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, aklına eski ilişkilerin ve anıların gelebilir. Her ne kadar eskiye dönmek istemesen de özlemini durduramıyorsun. Henüz yeni mezun olmuş bir İkizler burcuysan,bulamadığın her gün kaygıların artabilir. Zamanını boşa geçirmek yerine, kendini geliştirebileceğin kurslara katılabilirsin. Akşam saatlerinde kendi kabuğuna çekilebilirsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bedensel olarak bazı değişimler isteyebilirsiniz. Beslenmenize ve giyiminize özen göstermek bu değişimleri hızlandırabilir. Kendinizle ilgili ihmal ettiğiniz konuları, ihtiyaçları gündeme getirmek adına iyi bir gündesiniz. 

11 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Üstlerinizle olan iletişime özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konuları maddi kaynaklara çevirmek isteyebilirsiniz. Karar almakta acele etmeyin. Gün içinde değişen koşullar size sıkıntı verebilir. Aile hayatınızla ilgili konularda çözmeniz gereken durumlar olabilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda oldukça başarılı olacağınız ve kırgınlıkların bittiği bir zaman dilimindesiniz. Şansınızda oldukça yüksek.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyleri kutlama havasında olabilirsin bugün. Ortada tam bir sebep olmasa bile daha keyifli bir gün geçirmek için kendini gaza getireceksin. Sevdiklerinle keyifli vakitler geçirmek için vakit ayırmak sana daha iyi gelecek.

11 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün hayatınızı ve ilişkilerinizi güçlendirecek. Para vekonularında size oldukça büyük ve uzun vadeli avantajlar sağlayacak. İstekleriniz ve ihtiyaçlarınızla daha kolay bağlantı kurabileceksiniz. Sezgilerinizi ve hayal gücünüzü finansal işlerinize uygulamak için mükemmel bir zaman. Duygusal olarak da romantik ve yaratıcı hissedeceksiniz. Bugün, hayatınızı iyileştirecek önemli keşifler yapabilir ve anlaşmalar sağlayabilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle alakalı gerginlikler bugün gündeminizde olabilir. Fevri çıkışlarınız yanlış anlaşılmalara sebep oluyor, bugün ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı. Elinizi taşın altına koyun. Ailenizle alakalı sorumluluk almalı, onlara zaman ayırmalısınız. Sinir sisteminiz bugün hassas..

11 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Ani hastane, sağlık sorunlarına dikkat. Gününüz harika geçsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

11 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 55" R
Ay
Koç
10° 30' 38" R
Merkür
Başak
16° 34' 20" R
Venüs
Terazi
25° 05' 37" R
Mars
Yengeç
08° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 02"
Satürn
Balık
15° 12' 06"
Uranüs
Boğa
27° 07' 48"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 15"
Lilith
Terazi
09° 02' 54"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>