İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yönünü Değiştiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Acele ettiğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir.

Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın. Odak noktanızı doğru belirlemeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Sınırların yeniden belirlenmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınız hareketlenebilir. Duygularınızı açmak, bunlara karşılık bulmak ya da birine karşılık vermek üzerinizdeki olumsuz etkileri dağıtmaya yardımcı olabilir. Mutlu olduğunuzda zihninizin daha iyi çalıştığını görebilir, ekonomik ya da yaratıcılık gerektiren konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu bireylerine iletişimde oldukça başarılı olacakları bir gün olabilir. Duygularınızı açıkça ifade edebilir, sevdiklerinizle samimi ve derin konuşmalar yapabilirsiniz. Fikirlerinizle etrafınızdakilere ilham verebilirsiniz. Ancak, ani kararlar almaktan kaçınmalı ve detaylara dikkat etmelisiniz. Sevdiklerinizle anlaşmazlık yaşamamak için önyargılardan uzak durmalı ve empati göstermelisiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgun bir şekilde güne başlayabilirsin. Çalışan bir İkizler burcuysan, güne adapte olma konusunda zorlanacaksın. Çevrende “asla olmaz” dediğin iki kişinin yeni bir ilişkiye yelken açtıklarını öğrenebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan partnerinle bu aralar sık sık tartışıyor olabilirsin. Belki de fazla kuruntulu davranan sensindir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yedikleriniz midenizi, yediremedikleriniz kalbinizi zorlayabilir. Bugün sizi aşan ya da zorunuza giden durumları bile bile o ortama kendinizi çekmeyin. Bazen uzak kalmanın daha büyük bir nimet olduğunu anlamanız gerekebilir; bugün o günlerden biri olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerinizde zihinsel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalar gündeme gelebilir. Çocuklarınız için yeni aktivite alanları yaratabilirsiniz. Bireysel olmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer vekonularında herhangi bir konuda yenilik istiyorsanız bu yeniliği başlatmak için oldukça uygun bir gündesiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatle alacağın kararlar güzel sonuçlar verecek bugün. Bazı konulara daha fazla özen göstermek elde edeceğin sonuçlarda daha keyifli olmana vesile olacak durumlar yaratabilir. O yüzden bol bol düşünerek hareket etmelisin bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün işleri düzene koyma arzunuz artabilir ve oldukça üretken olabilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissetmek için adımlar atmaktan fayda görebilirsiniz. Daha iyi organize olmanızı teşvik eden etkiler altındasınız. Kariyerinizi istikrara kavuşturma veya sabit bir gelir elde etme çabalarınız olabilir. Planlar yapmak, değerlendirmek veya gözden geçirmek için mükemmel bir zamandasınız. Pratik işlerinizi halletmek bugün size görev gibi gelmekten çok keyif verebilir. Bugün planlar yapmak ve uygulamak özellikle ödüllendirici olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal zekanız çevreniz tarafından hayranlıkla karşılanıyor sevgili ikizler. Yine de biraz durulmanız gerekiyor. Bu kararsızlık ve değişkenlik size hayranlıkla bakan gözlerin bir süre sonra güvenini sarsabilir. Ne istediğinize karar vermeden kendinizi ortaya atmamalısınız.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizin, kardeşlerinizin desteği sizinle olacaktır. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>