İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yapıcı Davranıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değerin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Koşullara uygun adımlar atmak daha da iyi olabilir.

Sakinliğinizi korumaya çalışmalı ve mesleki anlamda toparlanmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Kontrollü olmanız gerekiyor.

Maddi amaçlarınız uğruna hareket etmek isterken zorluk yaşanabilir. Her koşulda elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyebilirsiniz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmak, hayatın içinde yer almak sizi motive etse de bunun devamlı olabilmesi için yaptıklarınızın sağlamasını görmeniz de önemlidir. Bugün sosyal ağlardaki görüşmelerin bir atışmaya dönüşmemesi için sakin ve makul kalmaya çalışmalısınız. Bazı fikirleri kendinize saklamanız daha doğru olacaktır.

12 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerileriniz sizi ön plana çıkarabilir. İş yerinde veya sosyal çevrenizde etkili bir şekilde iletişim kurmanız gereken durumlar olabilir. Karşınızdakileri ikna etmek için mantıklı argümanlar sunmalısınız.

12 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Spor yapmak sizi rahatlatsa da aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bilinçsiz spor yapmadan kaynaklı olarak eklem ağrıları yaşayabilirsiniz. İlişkisi olan İkizler burcuysanız, ilişkinizde kıskançlık krizleri yaşanabilir. Ani tepki vermek yerine yapıcı olmak isteyeceksiniz. Sorunlarınızı çözmek için partnerinizle konuşmak isteyebilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve kendi halinizde kaldığınız zamanlardaki düşünceleriniz diğer zamanlara nazaran daha kalıcı olabilir. Bugün o düşüncelerinizin ne olduğunu listeleyin. Çünkü hayat her zaman arkada, kendi halinizde kalmanızı beklemeyecek ve adım atmanız için sizi cesaretlendirecek bir gelişme sunacaktır.

12 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

12 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani gelişmelere pratik çözümler sunabileceğiniz, kendinizden beklemediğiniz ölçüde çözüm odaklı olabileceğiniz bir gündesiniz. aceleci davrammayın.

12 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrende bir şeylerin yanlış olduğunu, yolunda gitmediğini düşünebilirsin. Gün boyunca elinden geldiğince doğru olanı yapmaya çalışmak senin için önemli olacak. İnsanlarla konuşmak senin için en iyi seçenek olabilir.

12 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi zihinsel olarak dallanıp budaklanmanın faydasını görseniz de bazı güvensizlikleri veya geçmişten gelen bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Başlangıçta rahatsızlık verici olsa da daha sonra duygusal bir atılım hissi yaşanabilir. Bu arada çevrenizdeki insanlar yönlendirmelere karşı normalden daha duyarlı olabilirler. Hayal gücünüzü, sizi rotanızdan saptırmasına izin vermek yerine üretken hayal kurmak için kullandığınız sürece, iyi olacaksınız. Aslında, sizi öğrenmekten ve büyümekten alıkoyan şeyin ne olduğunu incelerseniz, ortaya çıkan yeni fırsatları kucaklamak için kendinizi daha iyi bir konuma yerleştirirsiniz. Bazı geleneklerinize tutunurken, bazı yenilerini de benlik duygunuzu kaybetmeden kucaklayabileceğinizi keşfedebilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına daha iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

12 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

12 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Şaşırtıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Rakip firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

12 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 51" R
Ay
Boğa
23° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 55' 07" R
Venüs
Terazi
28° 36' 26" R
Mars
Yengeç
09° 57' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 32"
Satürn
Balık
14° 59' 22"
Uranüs
Boğa
27° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 14"
Lilith
Terazi
09° 22' 03"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>