İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önleminizi Önceden Alıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda çok daha duygusal hissetmeye başlayacaksınız. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Pratik çözümler üretmekte zorlanmayacak ve istediklerinize adım adım yaklaşacaksınız. Her şeyin genel olarak daha iyiye gitme ihtimali var. Biraz daha sabırlı olun.

Gelir ve gider arasındaki aksaklığı mutlaka çözüme kavuşturmaya çalışın. Fırsatları değerlendirme şansınız varken bundan yararlanmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eşyalarınızın işe yararlılığı ve kullanılabilirliğini inceleyebilirsiniz. Eksiklerinizi geri dönüşümle tamamlamak sizi maddi açıdan da rahatlatabilir. Bir şeylerin niceliğine değil niteliğine bakmak yaşam kalitenizi yükseltecektir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olacak. İş hayatında başarılı görüşmelere imza atabilir veya projelerinizdeki iletişimi güçlendirebilirsiniz. Sosyal çevrenizde aktif olmanız gereken bir gün olabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne temizlik yaparak başlıyorsunuz. Evinizin temiz olması sizin için büyük önem taşıyor. Öğleden sonra yakın arkadaşınızı ziyarete gidebilirsiniz. Migren sorunu yaşayan İkizler burcuysanız, bugün baş ağrılarınız sizi rahatsız edebilir. Migreninizin gününüzü mahvetmemesi için ilacınızı yanınızdan taşımayı ihmal etmeyin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek bir motivasyonunuz varsa bunu doğru yerde kullanmak önemli olacaktır. Yaptığınız her şeyin size bir getirisinin olmasını öncelikli hale getirmelisiniz. Ailevi konular, ev işleri, aile içi iletişim gibi konularda payınıza toparlayıcı olmak düşebilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı konuların sizi zorladığını düşünebilirsiniz. Eviniz için düşündüğünüz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Tartışmalar gündeme gelebilir. Yeni konularla ilgileneceksiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacağınız değişimlerde sevdiklerinizin fikirlerine danışabilirsiniz. Sosyal açıdan güçlü ilişkiler kurduğunuz, işinizde başarılı açılımlar yaptığınız bir gün.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olası bir yer değiştirme planın olabilir. Farklı yerlerde bulunmak, kendini daha farklı yerlerde hayal etmek yaratıcı olmak için seni ateşleyebilir. Bir çok yönde yeni ilhamlar bulmak senin için yararlı olacak.

13 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi kişisel yaşamınıza, evinize veya aile meselelerinize daha güçlü bir odaklanma var sevgili İkizler. Gün, ev hayatınızı, iç dünyanızı veya kendinizle olan ilişkinizi iyileştirmek için size bir enerji getiriyor. Şimdi, kararlarınızı ve hedeflerinizi kucaklayabilmek için size bir şey katmayan işleri bir kenara bırakmayı düşünün. Aşinalık, rahatlık ve güvenlik ihtiyacınızla yeniden bağlantı kurmak artık çok önemli ve faydalı; yeni başlangıçlar bekleyebilir! Bugün büyük adımlardan ve karar alma süreçlerinden kaçınmak en iyisi çünkü bu çabaların kalıcı olma şansı çok az. Yeni bir başlangıca hazırlanmak için bir şeyleri geride bırakmanız gerekiyorsa, bunun tam zamanı!

13 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile vehayatınızda dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Sözleriniz çok önemli olacak. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni, sizin kıskançlıklarınız olabilir. Dışardan tarafsız biri gibi görmeyi denemelisiniz. İş ortamında küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı davranışlarınızla bunları aşmanız mümkün. Çok büyük duygusal heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

13 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 23' 11" R
Ay
Boğa
22° 24' 44" R
Merkür
Başak
21° 48' 09" R
Venüs
Terazi
28° 31' 51" R
Mars
Yengeç
09° 55' 45" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 20"
Satürn
Balık
14° 59' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 23"
Lilith
Terazi
09° 21' 38"
True Node
Koç
06° 38' 22"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>