İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sivri Dillisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Güzelliklere olan düşkünlüğünüz üst seviyelere çıkmaya başlıyor. Birlikte olduğunuz kişinin hoşuna gidebilecek yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Aranızda herhangi bir sorun varsa, bu sorunların bugün içerisinde ortadan kalkacak olduğunu da bilmelisiniz. Olumlu enerjiler alabileceğiniz bir gün.

Disiplinden biraz olsun uzaklaşacak ve sorumluluklarınızdan kaçınmanın yollarını arayacaksınız. Daha fazla sorumluluk yüklenmek istemeyeceğiniz bugün içerisinde kendinizi biraz olsun koruma altına almalısınız. Risk oluşturabilecek adımlar atmaya müsaitsiniz. Sorunları kendinizden uzak tutmanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili konularda kendi sınırlarınızı aşma ihtimaliniz var. Kişisel gücünüze uygunluk gösteremeyeceğiniz bir gün. Normal zamanlarda yapmayacağınız harcamaların gün içerisinde ilginizi çekme ihtimali bulunuyor. Biraz olsun tutarlılık ortaya koymalısınız. Aksi halde sorunlar artarak karşınıza çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herhangi bir şey yapmadan günü geçirmek isteyebilirsiniz. Hislerinizin sizi yorması sorumluluklarınızı aksatmanız için bir sebep değildir. Bugün bazı düşüncelerinizin hayatınıza etki edeceğinin farkındasınız bu yüzden iyi düşünmeye ve yapıcı olmaya gayret gösterin.

18 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün İkizler burcu için iletişiminizi geliştirmek ve sosyal ilişkilerinizi kuvvetlendirmek için harika bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Ayrıca, çevrenizle olan etkileşimlerinizde esnek olmanız ve çözüm odaklı yaklaşımlar sergilemeniz faydalı olacaktır. Kendinizi keşfetmek ve yeni deneyimlere açık olmak için de bugünü değerlendirebilirsiniz. Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz!

18 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında yardıma ihtiyacı olan kişilere kayıtsız kalamıyorsun. Maddi olarak fazla bir gelirin olmasa da elinden gelen her şeyi yapmak istiyorsun. İş hayatında bazı davranışların yüzünden eleştiri alabilirsin. Fazla sivri dilli olman işlerini zora sokuyor. Bu huyunu törpülemek seni bir adım öne geçirebilir.

18 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralarda geçirdiğiniz zamanı azaltabilir, başka öncelikler oluşturabilir, çalışmalar yapabilirsiniz. Ekonomik ve sosyal sorumluluklarınızın sizi bu noktaya getirmesi bir kısıtlama ya da soyutlama değildir. Hayatınızı yaşanılır kılacak başka sebepleriniz olduğunu da göreceksiniz. 

18 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün erken saatlerinde çalışma hayatınızda kısmetli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Aşkta temkinli davranmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni projelerin sorumluluğunu alabilirsiniz. Sizi yoran konularda dikkatli olun.

18 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilham ve kaynak ile bağlantıda olacağınız gününüz sizi yeni ve daha cesaretli kararlar almaya da teşvik edebilir.

18 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gireceğin güzel bir ortam sana yeni bir arkadaş kazandırabilir. Kendini daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Gireceğin sosyal ortamların hayatında önemli bir yeri olan insanlarla bir araya gelmesi mümkün olacak bugün.

18 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik meselelerle daha çok meşgul olacaksınız. Fikirlerinizi oluşturup geliştirmek ve çabalarınızın somut sonuçlarını görmek istiyorsunuz. Rahat ve arkadaş canlısı ruh haliniz sosyal ilişkilerinizde önemli bir rol oynuyor. Gün, sohbetleri teşvik eder; ihtiyaçlarınız ve istekleriniz hakkında daha fazla düşündürür. Parayla ilgili tartışmalar çok faydalı olabilir. İnsanlar bugün söyleyeceklerinize iyi yanıt verme eğilimindedir. Şimdi iletişim becerileriniz özellikle güçlü olduğundan, daha fazla netlik ve dürüstlüğü teşvik etmek için konuşmalarınızda başkalarını kışkırtmayı bile düşünebilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ekonomik anlamda önemli kararlar alacağınız bir gün olabilir sevgili ikizler. Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor. Kendinizi garanti altına almak ihtiyacındasınız. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

18 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çalışma hayatı, sağlık ve gündelik uğraşlarınızla ilgilenebilirsiniz ve maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

18 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

18 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 55" R
Ay
Koç
25° 12' 14" R
Merkür
Başak
18° 22' 22" R
Venüs
Terazi
26° 16' 48" R
Mars
Yengeç
08° 53' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 45"
Satürn
Balık
15° 07' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 22"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>