İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsızsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, tercihleriniz konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeye odaklanın.

Mesleki karmaşıklık yaşanabilir. Dengeleri kurmanın zor olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Para harcama konusunda oldukça heveslisiniz. Duruma uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel zorluklarla başa çıkmak yerine onlarla yüzleşmeyi tercih etmelisiniz. Her durumun bir gerçeği ve mantığı olduğunu hatırlayarak mantıklı adımlar atmak, size hayata karşı daha güçlü bir tutum kazandırabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda dengeli olmaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde iletişim konusunda dikkatli olmalı, karşı tarafın duygularını önemseyerek hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise detaylara odaklanmanız gerekebilir, planlarınızı gözden geçirmekte fayda var. Sağlığınıza özen göstermek için düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. Her şeye rağmen olumlu ve enerjik bir gün sizi bekliyor.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem dışarı çıkıp sosyalleşmek hem de evinde vakit geçirmek isteyebilirsin. Akademik çalışmalar yapan bir İkizler burcuysan dikkat çekici çalışmalara imza atacaksın. Maddi anlamda ailene destek olman gereken bir süreçte olabilirsin. Uzun soluklu ilişkisi olan İkizler burcuysan, partnerinin evlilik konusundaki tavırların sert çıkışlar yapmana neden olabilir. Akşam saatlerini film izleyerek geçirebilirsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dil ve iletişim becerileriniz ön plana çıkabilir; bu sayede yeniimkanları ve girişimler için şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Bilginizi ve tecrübenizi geliştirerek, daha büyük etki yaratabilirsiniz. Hukuksal ve ticari konularda, kadın dostlarınızdan ya da otoritelerden destek bulmak sizi rahatlatacaktır. 

18 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele verebilirsiniz. Eğitimlere katılabilirsiniz. Kişisel olarak hassas olduğunuz konuların üzerinde durabilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Sevdikleriniz için planlar yapabilirsiniz. Gün içinde gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda neşeli ve sevdi dolu olduğunuz bir gündesiniz aynı zamandahayatınızda da enerjiniz artış göstermekte.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende bir denge ve uyum yakalamak için farklı davranman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanlara uyum sağlamak ve olduğundan farklı davranmak seni biraz yoracak. Ancak farklı bakış açılarına kendini açtıkça daha fazla şey öğrenebileceksin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir derinlere ittiğiniz ancak şimdi yüzeye çıkan bir şey size geçmişten kalan bir işi bitirmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Bir konuyu kapatma ihtiyacı belirginleşebilir. Olumlu bir şekilde ilerlemek için neyi değiştirmeniz, kurtulmanız veya ayarlamanız gerektiği konusunda size yardımcı olacak güçlü bir hissiniz var. Değişiklikleri dikkatli bir şekilde yapmak daha iyidir. Kendinizi ifade etmek ve eğlenmek için oldukça ilham alabilirsiniz. Gün, iletişiminizi güçlendirir. Tartışmalar oldukça güzel akar. Bağlantılar kurmak ve konuşmaları açmak için iyi bir gün. İnsanlar size kolayca yaslanır ve siz de buna memnuniyetle boyun eğersiniz. Romantik ilişkiler ve yaratıcı projeler iyi durumda.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatsal ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aniden aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ortaklık, evlilik, ilişkilerinize odaklanabilirsiniz ve partnerinizle beraber seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle,ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yenibağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>