İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şüphe Duyuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, daha sabırlı olmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Harekete geçmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Tam olarak kendinizi işinize veremeyeceksiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal olarak daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen maddi gücü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili hayatınızda kaos ve krizler bitmek bilmiyormuş gibi hissediyorsunuz. Ne yöne gideceğinizi şaşırmış ve kararsız bir durumdasınız. Gereksiz harcamalar yapmayın, düşüncesizce risk almayın, Hata yapmaya açık bir zaman dilimi.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, İkizler burcuna mensup olanlar için ilişkileri yeniden gözden geçirme ve iletişim becerilerini geliştirme zamanı olabilir. Bugün, içinde bulunduğunuz ilişkilerde samimiyet ve dürüstlüğe odaklanmalısınız. Aynı zamanda, kendinizi daha net ifade etmeye çalışmalı ve duygularınızı açıkça ifade etmelisiniz. Özellikle yakın çevrenizle iletişiminizde daha anlayışlı ve açık olmanız gerekebilir. Bugün, duygusal denge kurmak ve iç sesinizi dinlemek önemli olacaktır.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir firmada çalışan İkizler burcuysan, kurumdaki gruplaşmalar seni rahatsız edebilir. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinin davranışları karşısında şüpheye düşebilirsin. Sevgilinin sosyal medya hesabını yakın markajına alabilirsin. Kendine ve hobilerine daha fazla vakit ayırmak istiyorsun.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız hareketlenebilir. Duygularınızı açmak, bunlara karşılık bulmak ya da birine karşılık vermek üzerinizdeki olumsuz etkileri dağıtmaya yardımcı olabilir. Mutlu olduğunuzda zihninizin daha iyi çalıştığını görebilir, ekonomik ya da yaratıcılık gerektiren konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Kendi inandığınız konuların üzerine fazla gidebilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalma çalışın. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaret ve girişkenlik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Kendi içsel sisteminize her şeyden çok güvenin, gün sonunda biraz yorgun olabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha sonradan hissedeceğin önemli bir değişimin temellerini bugünden atabilirsin. Gerek kendi hareketlerinde gerekse insan ilişkilerinde farklı bir yol izlemek ileride sana çok daha büyük ve güzel değişimler oluşturacak. O yüzden bugün ufak adımlar atmaktan çekinmemelisin.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bağımsızlık ve bir arada olma arasında daha iyi bir denge kurmaya çalışıyorsunuz, sevgili İkizler, çünkü ikisini de istiyorsunuz. Bu mümkün ancak bazı ayarlamalar gerekebilir. Bugün, ihtiyacı olan birinin yanında olmak size inanılmaz bir his verebilir. Bu, yakın ilişkilere özel ilgi göstermek için iyi bir zamanı. Arkadaşlık da şimdi sizin için her zamankinden daha önemli. Yine de, gün ilerledikçe temponuzu biraz düşürürseniz harika yeni fikirler veya yöntemler ortaya çıkarabilirsiniz. Şimdi rutin olmayan aktiviteler size ilham sağlayabilir. İlerlediğinize dair sağlam bir his elde edersiniz ve sizi o yöne götürecek iyi bir enerji sizinledir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizdeki çevre sorunları size zor anlar yaşatıyor. Onları istediğiniz potaya her an çekebilirsiniz. Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman kendinizi özgürlük havasında buluyorsunuz. Artık felsefenizi değiştirmelisiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, özel hayat veya sağlık konuları ön plana çıkabilir ve otoritelerden desteklenebilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz birkonusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>