İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İçe Dönüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, duygusal olarak kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Dengeli adımlar atmanızın her açıdan daha kolay olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

İşlerinizi biraz olsun gizlilik altında yürütmek isteyebilirsiniz. Uğraşlarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Parasal durumunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gündesiniz. Beklemede kalmanız size yarar sağlamayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın anlamını sorgulayabilir, yanılgılarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişe dönmek yerine anlamaya ve değişime devam etmeniz, şansınızı da beraberinde getirecektir. Hukuksal konularda yeni gelişmeler, bazı eksikler gündeme gelebilir.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, İkizler burcu için iletişim ve sosyal etkileşimler ön planda olacak. Düşüncelerinizi açıkça ifade etmeye ve etrafınızdaki insanlarla iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak size olumlu geri dönüşler getirebilir. Ayrıca çevrenizdeki insanlardan destek alabilir ve işbirliklerine girebilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve bilgi paylaşımı konularında önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bugün, yeni insanlarla tanışmak ve ilişkilerinizi geliştirmek için uygun bir gün olabilir.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir İkizler burcuysan, sakinliğini korumak istiyorsun. İş yerinde yaşanan olaylara karşı sessiz kalacaksın. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, partnerini ailen ile tanıştırmaya karar verebilirsin. Ailenin partnerinle iyi anlaşması senin için önemli bir kriter olacak.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda rahatlayacaksınız. Kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Girişimleriniz ve projeleriniz için şanslı bir dönem başlayacak; hazırlıklarınızı buna göre planlayın.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketinizve mesleki konularda bugünlerde hayat kurtarıcı olabilir. Sadece kendi sorunlarınızı değil, başkalarının sorunlarını da çözebilirsiniz.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini tıkanmış hissedebilirsin. İstediğin hiçbir şeyin yolunda gitmediğini düşünebilirsin. Buna sebep olan şeyin etrafından gelen negatif etkiler olmadığından emin olman gerekecek bugün. Çevrendekilerin ifadelerine dikkat etmelisin.

2 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kendiniz olma ve kendinizi özgün bir şekilde ifade etme özgürlüğüne olan arzunuzu teşvik eder. Kendinizi normalden daha özgür hissedebilirsiniz. Hedeflerinizi ve hayallerinizi somut yollarla takip etme motivasyonu güçlü ve yapıcıdır. Şimdi gelişmekte olan konuları ele almanız gerektiğinden arkadaşlarınızla çatışmalar veya huzursuzluklar yaşanabilir. Sosyallikten daha fazla hoşlanıyorsunuz ve projeleri organize etmek, planlar yapmak, grup çalışmalarında liderlik yapmak ve arkadaşlıkların tadını çıkarmak için güzel bir gün geçiriyorsunuz. Şimdi fikirlerinizi, becerilerinizi, yeteneklerinizi veya bilgilerinizi başkalarıyla paylaştığınızda aldığınız geri bildirimlerden ilham alma olasılığınız daha yüksek.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçireceğiniz bir gün sevgili ikizler. Fikirlerinizi hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Çözümsüz kalan konular varsa çevrenizin de desteğiyle bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Orijinal fikirlerinizi insanlarla paylaşın, fikir alın.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim, hukuk, yurt dışı veya uzak çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailenizle olan ilişkilerinizde güç savaşları görülebilir. Sizin çizdiğiniz yol yada istekleriniz onlarla aranızda duvar örebilir. Yuvanızda kendinizi huzursuz hissedebilir ve uzaklaşma gereği duyabiirsiniz. Gelecekle ilgili konularda saplantısal düşünebilir ve asla taviz vermeye kalkmazsınız. Kendinize ait değerleri yanlış bile olsa savunur ve kimseye söz hakkı tanımazsınız. Güçlü tutkularınız sizi yönlendirebilir ve bunların tatmini halinde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yarından itibaren güçlü enerjiler yukardaki durumların daha fazla baskın hale gelmesini sağlayacaktır. Kuruntulu ve sert tavırlar yerini daha pozitif enerjilere bıraktığında siz, fikirlerinizi bu sefer de iyimser etkiler altında sergileyeceksiniz. Herşeyi yapabileceğinize olan enerjiniz yoğunlaşacak ve siz abartılı davranışlar göstereceksiniz. Fakat yarından itibaren çevrenizdeki insanlara agresif davranmak yerine planlarınızı geniş bir açıdan göstererek şirinlikle kabul ettirmeye çalışabilirsiniz.

2 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>