İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Küçük Kazalara Dikkat! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mesleki olarak daha aktif adımlar atabilirsiniz. Koşulların değişim gösteriyor olması sizi zaman zaman zorlayacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Daha dengeli olmaya çalışın.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Harekete geçmek için uygun zamandasınız. Sınırlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Belirsizliklere de çok fazla takılı kalmamanız gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ve bu sizi baskı altına alabilir. Düzenin değişmesi için zamana ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle aranızda nasıl bir iletişim kurmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı ve sorumluluklarınıza odaklanamadığınızda iyi ilişkilerinizin olması bir kurtarıcı olabilir. Bugün düzenli ve tutarlı davranışlar sergilemenin ihtiyacını hissedebilir ve bu yönde kendiniz için bir adım atabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yetenekleriniz ve zekanız ön planda olacak. Başkalarıyla olan ilişkilerinizde kolaylıkla anlaşabilecek ve etkileyici bir iz bırakacaksınız. Fakat dikkatli olmanız da gerekebilir, çünkü ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kararsızlığınızın üstesinden gelmek için iç sesinizi dinlemeye özen gösterin. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermek ve düzenli egzersiz yapmak önemli olacak. Kendinizi enerjik ve aktif hissetmek için spor yapmaktan faydalanabilirsiniz. İyi bir iletişim kurmayı ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeyi unutmayın. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sabah aksilikler bir türlü peşini bırakmıyor. Görünmez kazalara dikkat etmende fayda var. Acil ihtiyaçlarını karşılamak için kredi çekmek isteyebilirsin. Bankalarla uzun telefon görüşmeleri yapıyorsun. Kendine en uygun olan kredi imkanlarını araştırıyorsun. İlişkisi olan İkizler burcuysan, sevgilinle tatil planların gündemde.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden ya da görüşmelerinizden bir sonuç alamadığınızda öfkelenmek size istediğinizi vermeyecektir. Arka planda neler olduğunu bilmediğiniz bir konu olabilir. Dolayısıyla yaşanan ve yaşanmayanları kişisel algılamaktansa sabırlı ve anlayışlı olmayı tercih etmenizde fayda var.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde işlerinizle ilgili konularda tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde tavrınızı net koyduğunuz bir gündesiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığın gücü üst seviyede bugünlerde. Güzel ve kaliteli işlerin toplum tarafından onaylanıyor. Seni bekleyen başarılı zamanlar var. Bu zamanlarda sana sunulan fırsatları güvenle kabul et. Çünkü bu aralar tuttuğun adeta altın oluyor. Cömert, profesyonel, sorumluluk sahibi ve pratik bir insan halinde bugünü tamamlıyorsun.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sana uzak yerlerde yaşayan arkadaşlarından güzel haberler alabileceğin bir gün. Bu kişilerden bazılarından uzun zamandır haber alamıyor olabilirsin. İnsanlarla iletişime geçtikçe enerjin de artmaya başlayacak.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün görevlerinizi yerine getirdikten ve rutinlerinize katıldıktan sonra kendinizi duygusal olarak çok daha tatmin olmuş hissediyorsunuz. Nitekim gün dünyaya karşı nazik bir yaklaşımı teşvik ediyor. Konuşmaların akmasına izin vermek ve cömertçe dinlemek için mükemmel bir zaman. Kendiniz hakkında rahatsınız ve bu rahatlık, hayal gücünüzü destekleyici yollarla ortaya çıkmaya ikna eder. Sabır artık ödüllendirici! Heyecan verici bir yöne dair hayaller size ilham verebilir. Bir sorunu sezgisel olarak çözebilirsiniz ve kendinizi ifade etmek doğal bir hale gelir. Rahatladıkça daha da değerli sonuçlara varırsınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade etme gücünüz üst seviyelere çıkmakta. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz bu süreci en doğru şekilde kullanmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çalışma hayatı, sağlık, hastane gibi alanlarda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın bir düzene sahip olması, sorumluluklarınızı daha iyi anlayabilmenize, daha kolay yerine getirebilmenize ve somut sonuçlar elde edebilmenize yardımcı olacaktır. Bugün katılacağınız toplantıda insanların dikkatini çekebilir, onları rahatlıkla etkileyebilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilir, tezlerinizi savunabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlarınyaşamında oldukça büyük faydaları olabilir. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>