İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çıkarların Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. Huzuru ve mutluluğu elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız. Dengeleri çok fazla zorlamanın da anlamsız olabileceğini unutmamalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda yönetebildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki sorumluluklarınızın artması veya değişmesi sizin de düşüncelerinizi değiştirebilir. Daha farklı ve olgun bir tutum sergilediğinizi görüyorsanız bunun korkulacak bir şey olduğunu düşünmeyin. Yaşam, karşılaşacağınız her şeye sizi itina ile hazırlar.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ve zekânız ön plana çıkacak. Sosyal çevrenizde etkileyici bir şekilde kendinizi ifade edebilir ve insanları etkileyebilirsiniz. Aynı zamanda, projelerinizi hayata geçirmek için mükemmel bir fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, biraz dikkatsizlik ve düzensizlik durumlarından kaçınmalısınız. Planlarınızı iyi organize etmek ve zamanınızı verimli kullanmak için çaba sarf etmelisiniz. Duygusal olarak ise, yakın ilişkilerde bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Anlayışlı ve sabırlı olmanız önemlidir. Unutmayın, çatışmaların çözümü için iletişim çok önemlidir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir ayrıl bir barış ilişkin varsa, ego savaşlarına izin vermeyeceksin. Öz benliğini her şeyden önce tutuyorsun. Uzun zamandır ailende çözülemeyen miras konuları varsa ön ayak olmaya karar verebilirsin. Her şey netleşsin istiyorsun. Kişisel bakımına her zamankinden daha fazla önem vereceksin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili bazı konularla başa çıkamayabilirsiniz. Bunun üzerine olumsuz şekilde gitmek, sonuç vermeyen bir ilacı ısrarla kullanmakla aynıdır. Kendinize yeni ilaçlar bulmalı, bunun için de asıl ihtiyacınızın ne olduğunu belirlemelisiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınıza bir takım yenilikleri almaya hevesli olabilirsiniz. Yeni bir hayata adım atmak için göstereceğiniz çabaya evrensel karşılık da alabileceksiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmeye açık olacağın bir gün. Farklı konulara odaklanarak kendini daha iyi hissedebilirsin. İlgileneceğin konuları işine veya eğitimine de yansıtabilir ve çok daha güzel gelişmeler yaşayabilirsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün ifade ettiğiniz coşku başkalarına da ilham verebilir ve insanlar benzersiz vizyonunuzu ve bakış açınızı takdir edebilir. Güvendiğiniz biriyle duygularınızı paylaşmaya karar verebilirsiniz. Bir konunun derinliklerini keşfetmek için özellikle iyi durumdasınız. Biraz tarafsızlık canlandırıcı olabilir. Hatta kendinizi rahatsız edici bir sorundan veya bir sırdan bile kurtarabilirsiniz. Hoş bir sürpriz veya tesadüf gününüzün bir parçası olabilir ve dünyanıza biraz daha fazla eğlence ve neşe getirebilir. Güvensizliğin negatif enerjisini bırakmak tedavi edici olabilir! Sıcak bir enerji sizi çevreliyor ve insanlar şu anda işbirlikçi ve açık fikirli olma eğiliminde.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda girişkenliğinizi ve kişiselliğinizi ön plana çıkararak, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Değişim söz konusu.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Önemli yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekiyor. Sevgilinizin size karşı beslediği yoğun duygular ve rahatsızlık duyduğunuz birtakım sosyallikleri var. Gerginliğinizi yine siz halledeceksiniz. İş yerinde meydana gelebilecek olaylara karşı gergin tutumlar alabilir ve çevrenize karşı kırıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün.

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>