İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Motivasyonunu Yükseltmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız etkiler alacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Sorunlar ve sıkıntılar karşısında daha dik durmanız gereken bir süreçtesiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstedikerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak yine de çok fazla harcama yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne bir zaman planı başlamak daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Sorumluluklarınız ve keyfi istekleriniz konusunda bir seçim yapmak yerine dengeyi bulmak herkesin memnun eder. Motivasyonun asıl kaynağı budur.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir ve etrafınızdaki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak, çevrenizle sohbet etmek keyifli olabilir. Ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta, konuşmalarınızda aşırı detaylara girmek ve dağılmamak olabilir. Odaklanmanız gereken konularda zaman zaman dikkatinizin dağılabileceği bir gün olabilir. Bu nedenle önemli işlerinizi halletmeden önce sırasıyla ilerlemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde ise iletişim becerileriniz sayesinde sorunları kolayca çözebilirsiniz. Sevdiklerinizle samimi ve keyifli bir vakit geçirebilirsiniz.Umarım bu yorum size yardımcı olur!

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün ilerledikçe bir şeylerin daha rahat ilerlediğini de görebilirsin. Günün başında zor gibi duran meseleler, günün ortasında ve sonunda daha rahat bir şekil alabilir. Bu süreçte motivasyonunu yüksek tutman önemli olacaktır. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir ikizler burcuysan, karşılıklı olarak maddi sorumluluk alacaksınız.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne bir zaman planı başlamak daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Sorumluluklarınız ve keyfi istekleriniz konusunda bir seçim yapmak yerine dengeyi bulmak herkesin memnun eder. Motivasyonun asıl kaynağı budur.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşler ya da yakın çevrenizde olup bitenler sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir. Ancak bazı net olmayan durumlar da var.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda çaba göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle bir ilişkiyi sürdürmeye çalışıyorsanız sizin partnerinize göre daha çok çabalamanız gerekebilir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle güzel vakitler geçirebileceğin bir gün. Ailenle veya dostlarınla geçireceği bu güzel vakit sana çok güzel enerjiler katacak. Eğer ortada henüz böyle bir plan yoksa bunu yapan sen olmalısın.

27 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatinizi dağıtmak kolay olabilir ya da durumlar sizi ilgi alanlarınızdan uzaklaştırma eğiliminde olabilir. Şimdi yapmak istediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz şeyi yapmanın önünde birçok farklı şey duruyor gibi göründüğünden biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bugün kötü seçimler veya hatalar yapılıyorsa, bunlar sizi elinizdeki görevlerden uzaklaştıran can sıkıntısından veya huzursuzluktan kaynaklanmaktadır. Örneğin, birine yardım ederken veya başkaları için bir şeyler yaparken aşırıya kaçabilir ve daha sonra hayatınızın geri kalanıyla ilgilenecek çok az zaman bulabilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ve hareketli bir döneme giriyorsun. Sadece kararlı ve iradeli olman gerekli. Başarı için çaba gerekiyor. Çünkü çaba evrende asla karşılıksız kalmaz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaklaşımlarınız açısından değişimler gündeme gelebilir. Tüm sıkıntıları yeniden gözden geçirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken de elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Ne istediğinizi bildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Şartlar ne kadar değişim gösteriyor olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de unutmayın.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız mükemmel. Çekiciliğinizin arttığı bir dönemde olduğunuzu siz de fark ediyorsunuz. Çevrenizin ilgisi size bunu sık sık hatırlatıyor. Yeni insanlarla tanışıp hoş maceralar yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız konuyla ilgili olarak yaratıcılığınızın belli koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açıyor. Ortaya henüz koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var.

27 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>