İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsızsın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak karmaşıklık yaşanabilir. Kendinizi ifade etmek isterken biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi uygulamak isterken normalden daha fazla sorunla karşılaşabilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha sakin olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Olumsuzlukları geride bırakmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Başarıya adım adım ulaşacaksınız.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer ve hedeflerinizle ilgili duygusal bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızda daha sezgisel ve yaratıcı çözümler geliştirebilir,yerinde olaylara daha empati ve anlayışla yaklaşabilirsiniz. Aklınıza gelen her zaman başınıza gelmez ama tedbirli olmak sizi geliştirir.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etmede zorluk çekebilirsiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışın ve iletişimde açık olmaya özen gösterin. Karşınızdakilerle anlaşmazlıklardan kaçınmak için sabırlı olun ve empati kurmaya gayret edin. Enerjinizi olumlu ve yapıcı yönlere kanalize etmek için spor veya yaratıcı aktiviteler yapabilirsiniz. Ayrıca, bugün çevrenizdeki detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Hayal gücünüzü harekete geçirerek yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli İkizler burcuysan, eşinin ailesini akşam yemeğine davet etmek isteyebilirsin. Her şeyin kusursuz olmasını istiyorsun. Arkadaş ortamından biri senden borç isteyebilir. Bu kişiye yardım edip etmeme konusunda kararsız kalabilirsin. İyice düşünüp ona göre karar vermek isteyeceksin.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizdeki başarılar duygusal konulara etki etmeyebilir. Hatta, odağınızın burada olması ilişkilerde sorun oluşturabilir. Bugün partnerinizin ifadelerine ve isteklerine kulak vermeli, beraber zaman geçirmeli ve yaşamak istedikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi yerlere taşımak için sorumluluk alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sağlam olması için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde kendi gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmek bilmeyen bazı angarya işleriniz bugünlerde tekrar su yüzüne çıkabilir. Evrak-devlet işleriniz olabilir ya da varsa mahkeme tarihiniz belirlenebilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarıyla ilgilenmek, duygularınızı anlamaya çalışmak size iyi gelebilir. Ancak bunu kendinizden, hayallerinizden ödün vererek yapıyorsanız günün sonunda motivasyonunuzun sandığınız kadar yüksek olmadığını görebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, bazı planlamalar yapmak ve hayal ettiğiniz konuların kurgusuyla ilgilenmek daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, planlarınızdan ve önceliklerinizden hangilerinin gözden geçirilmesi gerektiği konusunda kendinize karşı dürüst olun. Gün, size bir dönüm noktası verebilir ve sizi yeni bir yola sokabilir. Duygularınız çok masum, ham ve onları işlemeye hazırsınız. Günlük işlerinize fazla kapılmışsanız bu, ruhunuzu tazeleme ihtiyacını fark ettiğiniz bir zamandır. Gün, ilgi alanlarınızı ve deneyimlerinizi genişletmeniz için sizi teşvik eder. Yine de güvenli olanı seçmek ve bir değişiklik yapmak arasında kalmış hissedebilirsiniz. Bir parçanız, sınırlayıcı kalıplardan ve sırlardan kurtulmak isteyebilir. Bu sayede bazı plan değişiklikleriyle yeni ve heyecan verici bağlantılara yol açabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceğiniz bir gün içindesiniz..

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde ağzınızdan çıkana biraz dikkat etmeniz gereken bir gün. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Bugün kesin kararlar almasanız iyi edersiniz. Ticari konular, alışverişler, anlaşmalar açısından zorlayıcı görünüyor. Dalgınlıkla gelen kazalara dikkat.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün hayatınızda belirsizlik ve kararsızlık ön plana çıkabilir. Duygusal olarak karmaşık hissedebilirsiniz. İş hayatınızda sıkışmış ve kısıtlanmış olduğunuzu düşünebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranıyorsunuz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>