İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geleceği Düşünüyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, birlikteliğinize verecek olduğunuz önem de üst seviyelere çıkmaya başlıyor ve bu sayede birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun yaşanmamasını da sağlayacaksınız. Birlikteliğiniz yoksa, gün içerisinde hoşunuza gidebilecek bir kişiyle karşılaşacak ve dikkat çekmek, tanışmak için her yolu deneyeceksiniz.

Bakış açınızı belirli ölçülerde değiştirme ihtimaliniz var. Düşüncelerinizi özgürce dile getirmek istiyorsunuz ancak bunu yaparken üstünüz olan kişilerle aranızda sorun yaşanmamasını da sağlamalısınız. Paylaşımlara açık olacağınız bugünden en iyi şekilde fayda sağlayabilirsiniz. Tatil gününüzdeyseniz, zihinsel açıdan toparlanmanın yollarını arayın.

Maddi konularda biraz dikkatli olmalı ve elinizdeki maddi gücü daha olumlu değerlendirmeye çalışmalısınız. Sahip olduğunuz parayı mantıklı kullanamadığınız takdirde içinde bulunduğunuz durumun daha kötüye gitmesine sebebiyet verebilirsiniz. Ayrıca, gün içerisinde yerine getirmekte zorlanacağınız borçlar altına da girmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinize ve hamlelerinize göre insanları hayatınıza çektiğinizi görebilirsiniz. Kendinizi bu anlamda fark ettiğinizde düzenleme ve geliştirme yapacağınız alanları da bulabilirsiniz. Cesaretli, açık fikirli ve anlayışlı tutumlar sergilediğinizde dikkat çekici yönünüz daha belirgin olabilir; duygusal etkileşimler yaşayabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda dengesiz hissedebilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, keskin sözler söylemekten kaçının. Planlarınızı esnek tutarak günü daha huzurlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel denge sağlamak için faydalı olacaktır. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve keyifli anlar sizi bekliyor olabilir. Eğlenceli aktivitelerle gününüzü renklendirebilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan İkizler burcuysan, çocuklarının geleceklerini garanti altına almak için bir banka hesabı açmak isteyebilirsin. Bu hesaba küçükte olsa para yatırarak çocukların için birikim yapacaksın. Yakın bir arkadaşının verdiği sırrı yanlışlıkla ağzından kaçırıyorsun. Arkadaşına hayal kırıklığı yaşatabilirsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yerlere gitmek, bir hedefin peşine düşmek adına can atarken sizi engellemeye çalışan durumlar olabilir. Hislerinizi objektif bir şekilde dinlediğinizde izlemeniz gereken yolu daha net görebilirsiniz. Ailenizden ya da çevrenizden alacağınız bazı geri dönüşlerin, saf iyi niyetten geldiğini düşünmek bu netliği bozabilir; gözü ve aklı açık olmanız gereken bir gündesiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere yanlış anlaşılmalar olabilir. İşlerinizi tamamlamak için desteğe ihtiyacınız olabilir. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda zorlanabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili verdiğiniz kararlara sadık kaldığınız taktirde olaylar istediğiniz düzlemde ilerleyecektir. Kendinize zaman boşlukları yaratmaya çalışın.

21 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnini çalıştıracağın bir gün olacak. Farklı fikirler üretmek veya sıkıntılara farklı çözümler bulmak daha güzel adımlar atmanı sağlayabilir. Plan ve program yapmak bugün daha kolay olacak senin için.

21 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler; bugün bağımsızlığınızı keşfetmeniz ve hedeflerinize ulaşmak için bir plan yapmanız adına önemli bir dönem. Gün, yaşam veya kariyer hedefleri konusunda bazı kafa karışıklıklarına yol açabilir. Daha fazlasını yapma veya gerçek arayışınızı bulma ihtiyacını daha net hissedebilirsiniz. Huzursuz duyguların kökeninde bu olabilir. Bu sorunları bir anda çözemeseniz de ilerlemeden önce içsel ihtiyaçlarınızla daha iyi temasa geçmek için kendinize biraz daha zaman ayırmanız iyi olabilir. Bunu yapmanın bir yolu, düşüncelerinizi ve duygularınızı yargılamadan keşfetmek için kendinize izin vermektir.

21 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli olacak.. Öğle saatlerinden sonrabirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

21 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partneriniz ve ilişkilerinizde sorumluluklarınız nedeniyle bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

21 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 22' 20" R
Ay
Boğa
06° 37' 56" R
Merkür
Akrep
07° 03' 07" R
Venüs
Yay
00° 33' 21" R
Mars
Yengeç
23° 16' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 09" R
Satürn
Balık
13° 22' 24"
Uranüs
Boğa
26° 24' 23"
Neptün
Balık
27° 47' 47"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 60"
Lilith
Terazi
12° 16' 50"
True Node
Koç
06° 35' 48"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:30

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>