İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kalıcı Olmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Çekiciliğinizi dış dünyaya yansıtma gücünüz bir hayli fazla. Tam olarak istediklerinize ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya devam edin. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gün.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olun. Fırsatları değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ilişkilerin yeni bir seviyeye taşınıyor; sezgilerine güven. Kendine ve başkalarına özen göster. Merhametli, empatik, sabırlı ve sevecen ol. Bu sayede mutluluk, huzur ve bolluk sana hızla akacak. Bugünlerde gündeminde mutlu bir aile hayatı ve bir projenin başarıyla tamamlanması var. Bunlar ancak bolluğun akışı ile gelecek vadeden bir girişimin büyümesi ile mümkün. Önemli dokümanlar ya da kontratlar da senin gündeminde olacak bugün.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcu için günlük burç yorumunu hazırlayabilirim. İşbirliği yapma ve iletişim becerileriniz bugün ön plana çıkabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla uyum içinde çalışabilecek ve ilişkilerinizi güçlendirebileceksiniz. İletişimdeki yeteneklerinizi kullanarak projeleri başarıyla tamamlayabilirsiniz. Ancak dikkatli olmanız gereken nokta, sabit fikirli olmamaya çalışmak olacak. Başkalarının fikirlerine açık olmak ve esneklik göstermek, daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, gün boyunca enerjinizi dengelemek için fiziksel aktiviteler yapmayı ihmal etmeyin. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için hareket etmek önemlidir.

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Süreklideğiştiren bir İkizler burcuysanız şu an çalıştığınız yerde kalıcı olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde bir etkinliğe katılabilirsiniz. Katılacağınız davette sosyal çevrenizi genişletecek etkileşimler yaşanabilir. Network oluşturmak ilerleyen zamanlarda işinize yarayacaktır.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki insanlarla ortak bir dil oluşturmanız gerekebilir. Bazen restleşmek yerine, aynı fikirde olmadığınızı hoş görüyle de ifade edebilirsiniz. Yapıcı ve iyimser olun ki insanların da bunu yapmasını sağlayın. 

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ve aileye dair konularda hareketlilik gözüküyor. Gün içinde işe dair hedefleri tutturma ve öne çıkma gayreti içinde olacaksınız. Yoğunluğunuz arasında anneye dair meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı eski defterler tekrar açılabilir. Eski sorunlara yeni çözümler bulmak durumunda kalabilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi tekinsiz hissedebilirsiniz. Partnerinize de veremediğiniz güven beraberinde ilişki içerisinde problemlere yol açabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Var gücünle işe odaklanacağın ve bunun da karşılığını alacağın bir gündesin. Maddi açıdan dafırsatları açısından da oldukça şanslı olabilirsin bugün. Karşına çıkacak koşulları daha pozitif bir ışıkta değerlendirmek keyfini yerine getirecek.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün duygusal açmazları çözmek için harika bir zaman. Aniden özel biriyle bir anlaşmaya varabilirsiniz. Hayatınızdaki insanları ve çeşitli projeleri küçük küçük parçalardan ziyade bir bütün olarak görme eğilimindesiniz, bu da tamamen yeterli olmasa da heyecan verici bir bakış açısı olabilir. En iyi sonuçları elde etmek için bunu yalnızca üzerinde düşünülmesi gereken başka bir katman olarak düşünün. Bugünkü konuşmalar faydalı bir şeyi ortaya çıkarabilir veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Sizi doğru karara yönlendirmeye yardımcı olacak önemli ipuçlarını alın ancak sonuca varmadan önce kendinize biraz daha zaman tanıyın.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı ortaya çıkaran her türlü donanıma sahipsiniz. Başarı size uzak değil. İşinizle ilgili yeni yapılanmalara hazır olmalısınız. Yapacağınız her türlü aktiviteye enerjinizi olumlu bir şekilde aktaracaksınız.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler;hayatınızda sorunlar gündeme gelebilir. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz güzel geçsin.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler, bugün duyduklarınıza, size söylenenlere hemen inanmayın. Sorgulayıcı tarafınızı devreye sokmanız iyi olabilir. İş çevrenizde sizi kıskanan biri olabilir ve kıskandığı için hoşunuza gitmeyen şeyler anlatabilir. Bu olasılığı hesaba katarsanız, bunu açıkça göreceksiniz.

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 22" R
Ay
Koç
29° 39' 55" R
Merkür
Başak
18° 55' 32" R
Venüs
Terazi
26° 38' 36" R
Mars
Yengeç
09° 03' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 51"
Satürn
Balık
15° 06' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 60"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 11"
Lilith
Terazi
09° 11' 21"
True Node
Koç
06° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>