İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arada Kalıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Ciddi ilişkiler açısından yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. İstediğiniz sonuçları alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Tüm olumsuzlukların yavaş yavaş son bulma ihtimali var.

Daha ciddi adımlar atma ve daha radikal kararlar alma ihtimaliniz var. İş hayatınızı tamamen değiştirmek istiyorsunuz ancak bu konuda aceleci davranmamanız sizin yararınıza olabilir. Tercihler konusunda daha dikkatli olun.

Harcamlarınızı belirli bir sınırlama içerisine koymalısınız. Abartıya kaçtığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız haksızlıklar karşısında susmamak ama kendinizi doğru ifade etmeyi de bilmelisiniz. İyice anlamadığınız ve emin olmadığınız bir konuda iddialaşmak yerine gözlem yapmayı tercih edin. Mental olarak sakin ve sağlam olduğunuzda rüzgar sizden yana esebilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olacak. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilecek ve etkileyici bir şekilde sunabileceksiniz. Diğer insanlarla etkileşim kurmak size keyif verecek ve kendinizi daha da güçlü hissedeceksiniz. Bunun yanı sıra, proje veyaortaklıkları konusunda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, aceleci davranmadan detayları gözden geçirerek hareket etmeniz önemlidir. Ayrıca, günlük rutininize kısa molalar vererek stresi azaltmanız da önemlidir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizde yaşanacak tartışmalara şahit oluyorsunuz. Tarafları sakinleştirmek ve orta yolu bulmak için elinizden gelen çabayı göstereceksiniz. Çocukları olan bir İkizler burcuysanız, çocuğunuzun bir spor dalıyla ilgilenmesi için konuşmalar yapacaksınız. Onun sosyal bir birey olmasını istiyorsunuz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden gelen haberlerle iletişim trafiğinizin yoğun olacağı bir gündesiniz. İş hayatınızda bazı düzenlemeler yapmak isteyebilir, günlük akışınızı daha pratik ve verimli hale getirmek isteyebilirsiniz. Ne düşündüğünüzü ve ne yaptığınızı doğru bir şekilde ifade ettiğinizden emin olmak için, içinde bulunduğunuz duruma göre hareket etmenizde fayda var.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan olumlu bir süreçten geçerkenalanında beklediğinizi bulmanız uzun sürebilir. Sabırlı ve stresinizi kontrol altında tutarak ilerlemenizde fayda var.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak yeni şeyler hakkında daha çok zaman harcamak isteyebilirsin. Senin için yeni olacak deneyimler için girişken olmak sana farklı bakış açıları katabilir. Hayatına yenilik katarak güncel kalmak ilerlemen için çok önemli bir konu haline gelebilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, güvensizlik veya şüphe, bugün bazı noktalardaki etkileşimlerinizle oynayabilir. Huzuru korumak isteyebilirsiniz ama başka bir yanınız kendi yolunuza gitmeyi tercih eder. Belirli kararları beklemeye almak, durum biraz daha netleşene kadar faydalı olabilir. Nitekim biraz zorlandığınızda muhtemelen duygularınızı daha iyi anlayacaksınız. Neyse ki, özellikle gün ilerledikçe pratik konularda kendinizi daha yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız ve performansınız daha güçlü bir şekilde odak noktasına gelir. Bir durumu yönetmeye veya pratik önceliklerinize daha fazla enerji harcamaya hazırsınız.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Karşıt Merkür gezegeninin etkisiyle, işinizde ısrarcı ve kararlısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor. Yaşam kelebeği olmak size çok yakışıyor. Bunların değerinizi bilmelisiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; kariyer hayatınızda bazı sorunlar ve karmaşık durumlar gerçekleşebilir. Finansal yapılanma sürecine adım atabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tereddütleriniz, ilişkinizde sadece duygularla hareket etmeniz problemlere neden oluyor. Biraz sevgilinizi örnek alarak, davranışlarınıza dikkat edin. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sabahtan birikmiş işleri toparlamak, üzerinizdeki baskıdan kurtulmanızda çok önemli rol oynayacak. Akşama doğru kendinizi iyice rahatlamış hissedeceksiniz. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

18 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 38" R
Ay
Boğa
00° 29' 40" R
Merkür
Başak
19° 01' 43" R
Venüs
Terazi
26° 42' 39" R
Mars
Yengeç
09° 05' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 03"
Satürn
Balık
15° 06' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 03"
Lilith
Terazi
09° 11' 43"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>