İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Uyarılar Alıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. Sınırları çok fazla zorlamanın size herhangi bir yararı olmayacak. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapma lüksünüz yok.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha tutarlı ve dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konular ve ortaklıklar üzerine odaklanmalısınız. Bozulması gereken bir ortaklık olup olmadığından eminseniz riskli yeni adımları gündeme getirebilirsiniz. Borçlanmalar konusunda hiçbir detayı gözardı etmemelisiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Parasal konularda ani harcamalardan kaçının ve bütçenizi iyi yönetmeye özen gösterin. Bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkacak ve sosyal çevrenizde rahatlıkla insanlarla iletişim kurabileceksiniz. Ayrıca fikirlerinizi açıkça ifade etmeniz gereken bir gün olabilir.@end

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle birlikte yaşayan İkizler burcuysan, bazı konulardan ailen seni tatlı dille uyarabilir. Bu uyarıları dikkate alıyorsun. Ailenin her koşulda senin iyiliğini düşündüğünü çok iyi biliyorsun. Bugün evinde detaylı bir temizlik yapmak isteyebilirsin. Komşularınla gürültü sebebiyle tartışmamak için temizliği gün içinde yapmaya özen göstermelisin.

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Kimi zaman ortaklı işler yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile hayatınızı önemsemeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle ev içerisinde ifade problemleri ve iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde kafanı yorduğun konuları sadece düşüncede bırakmamak ve bunlar için çaba göstermek sana daha iyi gelebilir. Hem parasal konularda hem de insan ilişkilerinde adım atan taraf sen olmalısın bugün.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, günün ilk yarısında aklınızda ahlaki bir ikilem, endişe veya bir sonraki adımınız hakkında belirsizlik içeren bir şeyler olabilir. Nitekim bazı fırsatlar da vardır ve tekrar yolunuza devam etmek için küçük bir ayarlama yapmanız gerekebilir. Harcama, değerler ve saygı konusundaki anlaşmazlıkları aşmanız gerekebilir veya kendinizi sorgularken adeta bir iç savaş yaşanabilir. Kendinizi bir çatışmanın ortasında kalmış hissediyorsanız, bir taraf seçmek veya tavır almak konusunda korkak olmayın çünkü her iki tarafa da oynamak yalnızca hayatınızı daha da karmaşık hale getirir.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz. Satın alma duygunuz ön planda.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, sağlık ve özel hayatınızdaki gelişmeler maddi kazançlarınızı olumlu etkileyebilir. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>