İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerin İçin Kapın Aşınabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam yemeği için dışarı çıkmaya ve spontane gelişen bir akşam yaşamaya karar verebilirsiniz. Tiyatro veya konsere gidebilir ya da uzun bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarın. Mutlu bir şekilde sohbet edin ve biraz yakınlaşın. Sevgilinizle birbirinize kalpten bağlanmanız size iyi gelecek!

Bugün, hayallerinin gerçekleşmesi açısından iyi bir gün. El atacağınız yaratıcı bir projeniz olabilir. Belki de ticarete atılacaksınız. Ya da zaten çalıştığınız şirketi genişletmeye çalışıyorsunuzdur. Hayali düşünceleriniz ve özenli tavrınız bugün başarılı olacak olmalı. Planlarınız hakkında cesur olun ve onları dinleyecek insanlarla konuşun!

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Bir ilişkiyle ilgili ilerleme kaydedebilirsin. Bir romantizme adım attıysan, o insanla aranda işler alevlenebilir. Bu özel kişi için hislerin ve arzun çok yoğun. Cesur sözler sarfedebilirsin! Meydan oku ve vahşi tutkularını açıkla. Kızgın enerjiyi açığa vurmaktan keyif alacaksın ve partnerinin de hoşuna gidecek!Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstemediğiniz biriçin girişimde bulunuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Parkta kuş yakalamaya çıkan bir çocuk gibisiniz. Bu güzel güvercine çok yaklaşmış hissediyorsunuz. Kuş sizin ona yaklaştığınızın bile farkında değil, siz ona tam yaklaşmış ellerinizi onu yakalamak için açmışken o bir anda fark edip çoktan uzaklara uçmuş oluyor. Yine de sükunetinizi koruyun. O güvercin zaten hiç sizin olmamıştı ki.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Terazi burcundaki seyrini sürdürüyor. Bugün gergin etkiler olduğundan siz bunu aşk hayatınızda hissedebilirsiniz. Aklınızdaki sorulara cevap bulamadıkça, karşı tarafa yönelttiğiniz sorgulayıcı sözler sıkıntı yaratabilir. Ay'ın Satürn ile oluşturduğu uyumsuz açı nedeniyle çocuğunuzla da sorunlar olabilir. Sizin otoritenizi tanımak yerine kafasına göre davranabilir.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki kişiler sana büyük yakınlık gösteriyor. Özellikle sosyal ilişkilerinde belirleyici oluyorsun. Kendinle ilgili radikal değişimler yapmak isteyebilirsin. Algılarını yönetebilir ve işlerine hâkim olabilirsin. Ancak gün içerisinde etrafındaki insanların olumsuz hallerine anlam veremeyeceksin. Bu günlerde kapına gelen çok insan olabilir. Senden akıl almak isteyen, yatırımları için önerileri dinlemek isteyen insanlar olacaktır. Onlara bir nevi terapistlik yapabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Bu durum sevgilinle bazı aile bireylerini tanıştırma planları yapmana da neden olacak. Akşam saatlerinde önemli bir ödeme için gelen para hesabındaki eksiği tamamlayacak. Kendini, daha huzurlu hissedeceksin.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinizi bir kenara bırakarak toplum yararına biryapabilirsiniz. Busayesinde çevrenizdekilerin güvenini kazanabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi sebepsiz bir yorgunluktan uzaklaştırmış olacaksınız.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırın.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgüveniniz sizi başarıya götürecek ilk adımlardan olacak. Bugünlerde elinizdekinin kıymetini bilmek ve anda kalmak önemli olacak.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinde çıkardığınız kaliteli işler üstleriniz tarafından taktir ediliyor. Bu yüzden kendinizi strese sokmaktan vazgeçip biraz rahatlamaya çalışın. Kazandığınız paranın nereye gittiğini bir türlü anlayamıyorsanız harcamalarınızla ilgili bir liste yapmanız daha doğru olabilir.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizde parıldayan fikirleri canlandırın. Becerilerinizi ortaya koyarak çevrenize kendinizi daha kolay kabul ettirirsiniz. Çoğu kimse sizin kadar hızlı aksiyona geçemez. Duygular yerine pratik zekanın nimetlerinden faydalanma zamanı. Bir anda yeni insanlar bu hafta hayatınıza girebilir. Yeni grupların neşesine dahil olun.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişik fikirleriniz var. Bu fikirler için adım atıyor olmak sizi heyecanlandırıyor. Gün boyu enerjik ve pozitif olacaksınız. Bu da elinizi attığınız her işte kendini gösterecek. Çok şanslı bir döneme giriş yaptınız. Özelliklehayatınız ve günlük rutinlerinizde yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşanacak.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; finansal anlamda alacak verecek davalarında işler istediğin gibi gitmeyebilir ve beklediğin paraların eline ulaşmaması sonucunda ödemelerinde sıkışmalar ve gecikmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde aşk hayatındaki farkındalık veya eşinle geçireceğin hoş vakitler günün kısıtlanma duygusunu silebilir.

23 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>