İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Temkinli Davranıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha net yaklaşımlar ortaya koymak isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın sandığınız kadar zor olmayacağını da iyi biliyorsunuz. Yaklaşımlarınız konusunda kontrollü olduğunuz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Bakış açınızdaki değişimden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha mücadele etmeniz gerekiyor. Esnek ve anlaşılabilir olduğunuz sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi kaygılar yaşamak sizi farklı alternatiflere itebilir. Bir çıkış yolu bulmaya, kendiniz için seçenekler oluşturmaya çalışırken ne yaptığınızdan emin olmalısınız. Bir boşluk bulup sızan endişeler ya da manipülatif kişilerden korunmak için ailenizle durumunuzu paylaşmanız önemli olabilir.

24 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, içsel enerjiniz yüksek olabilir. Kendinizi harekete geçirme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün, yaratıcılığınızı da ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Ayrıca, arkadaşlarınızla vakit geçirmek için harika bir gün olabilir.

24 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani çıkışlarınız nedeniyle çevrenizdeki kişilerden tepki alıyorsunuz. Duygu durumunuzu kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Bugün erkenden mutfağa girerek akşam için hazırlık yapmaya başlıyorsunuz. Sorunlu bir ilişkiyi geride bırakmış İkizler burcuysanız, yeni bir ilişkiye hemen başlamak istemeyeceksiniz. Aşk konusunda temkinli olmak istiyorsunuz.

24 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda oluşan köklü değişimlerin altındaki hayırları görme fırsatı yakalayabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz. Sağlığınız konusunda endişelenmeyin.

24 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler görmek ve öğrenmek için istekli olabilirsin. Kendini geliştirmek için hevesli olmak sürekli yeniliklerle karşılaşmanı sağlayacak. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmeye açık olmak sana değer katacak.

24 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün en önemli olayı, hayatınız üzerinde uzun vadeli bir etki yaratabilecek nüfuz sahibi bir kişiyle iletişim kurmaktır. Ayrıca karşıt bir bakış açısıyla karşı karşıya kaldığınız bir kişi veya durumla da temasa geçebilirsiniz. Yapıcı eleştiriyi kabul edebilmeniz ve kaba olmadan amacınıza sadık kalabilmeniz gerekir. Hayatınızda muhtemelen çok doğrudan ve yapıcı bir rol üstlenmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir. Çok zor bir durum gibi görünebilir ama bunu adil bir şekilde çözme yeteneğine sahipsiniz. Sadece kendinizi savunmanız gerekecek ancak endişelenmeyin. Kriz sona erdikten sonra, insanlar sizin onu çözmedeki rolünüzden etkilenecekler.

24 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir.

24 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kapana kısılmışlık duygusu var içinde fakat yanılıyor olabilirsin. Herhangi bir konuda özgüven eksikliğine kapılma sakın. Harekete geç ve canının istediğini yap. Lütfen kendini kafeste gibi hissetme, çünkü sen çok özgür bir insansın. Parlak, tarafsız, profesyonel ve diplomatik olmalısınhayatında. Aklındakileri çevrendeki insanlara güvenle ifade et.

24 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız mükemmel. Çekiciliğinizin arttığı bir dönemde olduğunuzu siz de fark ediyorsunuz. Çevrenizin ilgisi size bunu sık sık hatırlatıyor. Yeni insanlarla tanışıp hoş maceralar yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız konuyla ilgili olarak yaratıcılığınızın belli koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açıyor. Ortaya henüz koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var.

24 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 24" R
Ay
Boğa
20° 00' 19" R
Merkür
Başak
21° 29' 34" R
Venüs
Terazi
28° 19' 40" R
Mars
Yengeç
09° 50' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 45"
Satürn
Balık
15° 00' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 29' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 48"
Lilith
Terazi
09° 20' 32"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>