İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlarını Hızlıca Gerçekleştirmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile aranda gerçekleşebilecek olan sıkıntılara karşı dikkatli olmalısın. Aranızdaki iletişimin azalması ve bazı konularda birbirinizi yanlış anlamanız olası. Kendini ve onu zorlamamalı ve bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

Herkesin istekli olduğu biryolculuğu size teklif edilebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse aynı zamanda kısa bir tatil yapma olanağı da bulabilirsiniz. İş yaşamınızda çok göz dolduruyorsunuz.

Bugün maddi konularda biraz dinlenmen gerekebilir. Hemen eyleme geçmemek ve bazı şeyleri ertelemek sana daha iyi bir etki kazandıracak. Aceleci olmamalısın bugün.

Stres ve sıkıntılara karşı kendini korumaya alman gerekebilir. Gerek açık hava yürüyüşleri gerekse esneme hareketleri, kaslarında biriken negatif etkileri atmanda faydalı olacak. Bugün enerjini tazelemen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir gerginlik hissetmen olası bugün. Kendini istediğin gibi ifade edemediğini düşünebilirsin. Hislerinin içinde birikmesi seni yorabilir. Bugün kafanı toparlamak için kendine biraz zaman ayırabilirsin.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendi pisliğini temizlemekten yine sen sorumlusun. Eğer kirli çamaşırları yerlerde ve bulaşıkları tezgahın üstünde bırakırsan, bunların sonuçlarına katlanırsın. Eylemlerinin sorumluluğunu almalısın. Bugün ise bu kirliliği temizlemek için uygun bir gün. Görevlerini başarıyla tamamladıktan sonra iyi hissedeceksin.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkin konusunda yaşadığın sorunları yakın dostların ile paylaşıp çözüm önerilerini dinliyorsun. Aklında geleceğin ile ilgili yapmak istediğin planlarını bir an önce gerçekleştirmek istiyorsun. Ani kararlar vermemelisin yaptığın planların yeterli olgunluğa kavuşmasını beklemelisin. Maddi olarak kazancını arttırmak istiyorsun.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, sosyal yaşantınızı etkileyecek bazı değişimler yapmanız gerekebilir. Eğer bir hedefiniz varsa bunu size getirecek olan şeylere karşı daha ılımlı bir bakış açısı geliştirmelisiniz. Hayatınızı belli bir seviyeye çıkardıktan sonra düşüşü değil yükselişi düşünmenizde fayda var.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ya da yerleşim ilgilendiren bir konu gündemimizde daha fazla yer taşıyabilir. Sorumlulukların öne çıktığı bir gündesiniz.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir gün geçirmek önceliğin olabilir bugün. Gereksiz yere kendine fazladanyüklememelisin. Kendini fazla yormamak ve var olan enerjini dikkatli kullanmak önemli bir konu haline gelebilir.

24 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tomurcuklanan bir arkadaşlık veya yaratıcı bir proje konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. Sizi motive edebilir ve hayatınızdaki daha küçük sorunların üzerine çıkmanıza yardımcı olabilir. Yaratıcı üretkenlik, anlamlı ilişkiler ve kişisel gelişim için güzel fırsatlar olabilir. Bugünün enerjileri sizin için çalışma ve eğlencenin bir karışımıdır. Bu iki şey arasında mükemmel dengeyi bulmak başarılı bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Bir sorunu daha derin bir kavrayışla çözmeye hazır olabilirsiniz ve enerjinizi yaratıcı bir şekilde yönlendirmeniz kolay olabilir. Bugün, sizi kendinizi ifade etmenin veya duygularınızı üretken projelere yönlendirmenin tatmin edici yollarını bulmaya teşvik etmede mükemmeldir.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemeli ve cesur olmalısınız.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, bir dönemin veya durumun sonuna geldin. Ruhsal dönüşüm için hayatına devam etme zamanı. İnancınla bir sıçrama yapmalı ve hayallerini takip etmelisin.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

24 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 28' 24" R
Ay
İkizler
08° 10' 05" R
Merkür
Başak
23° 51' 58" R
Venüs
Terazi
29° 53' 06" R
Mars
Yengeç
10° 32' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 59"
Satürn
Balık
14° 54' 49"
Uranüs
Boğa
27° 04' 04"
Neptün
Balık
28° 27' 35"
Plüton
Oğlak
29° 43' 38"
Chiron
Koç
22° 10' 38"
Lilith
Terazi
09° 29' 01"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>