İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Motivasyonunuzu Yükseliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Mutluluğa ve huzura ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayacaktır.

Mesleki karmaşıklıktan uzak durmayı başaracak ve rahat hareket etmenin yollarını arayacaksınız. Olumlu etkiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Olumsuzlukların üstesinden gelebilecek ve daha rahat nefes alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ayın son haftası olduğu kadar yeni bir haftanın da başlangıcıdır. Bu size hiçbir şey için hiçbir zaman geç olmadığının bir ispatı olabilir. Bakış açınızı hayatınızdaki diğer konularda da bu şekilde değiştirmelisiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, rutinlerinizi değiştirme veya iyileştirme şansınız var. Sağlığınıza daha fazla dikkat göstermek için uygun bir gün olabilir. Yeni bir egzersiz programına başlamak veya beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek için de ideal bir zaman olabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinizde düşen motivasyonunuzu yükseltmeye başlıyorsunuz. Yaşadığınız zorluklar karşısında susmak yerine duygularınızı daha net bir dille ifade edeceksiniz. Kendinizi yorgun hissettiğiniz için bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmanız hızlıca toparlanmanızı sağlıyor. Aile içinde yaşanan sorunları kardeşiniz ile kafa kafaya vererek çözmeye çalışıyorsunuz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş konusundaki baskılardan yılmış olabilirsiniz. Şu an bunu değiştirebilecek bir koşulunuz olmadığı müddetçe aksi yönde hareket etmemelisiniz. Derin nefes alın, su için ve fiziksel olarak kendinizi iyi tutun; bu aklınızın vekapasitenizin de toparlanmasına yardımcı olacaktır.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamakta zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir. İşlerinizde aksamalar ve beklemeler olabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş veya eğitim alanlarında alacağınız kararlarda bunun size ne katacağını iyi tesbit etmeniz gerekmekte. Partnerinizle uyum içerisinde olabileceğiniz bir gündesiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için elinden geleni yapmak isteyeceğin bir gün olacak. Arkadaşlarınla birlikte bu konuda ortak çalışmaların olabilir. Önerilen fikirlerin hepsini değerlendirmek senin için yararlı olacak.

25 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensizlikler veya tetik noktalar özellikle de arkadaşlarınız veya sevgiliniz için bir sorun olabilir. Bir sınır konusunda anlaşmazlıklar veya belirli bir yolu takip edip etmemeniz konusunda endişeler olabilir. Fikirlerinizi bir daha gözden geçirmeniz şimdilik sorun değil, çünkü bu hayatınızda biraz daha fazla dikkat veya destek gerektirebilecek alanları görmenize yardımcı olur. Güvensiz bir yerden alınan kararlar nadiren iyi sonuç verir, bu nedenle olayların bitmesini beklemek mantıklıdır. Geleceğin getirebileceği sorumluluklar veya korkular, onları orada asılı bırakırsanız şimdi sevincinizi sekteye uğrayabilir ancak bunları ölçer ve kabul ederseniz, o kadar da ağır hissettirmezler.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı arttıracak bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için yeterli nedenleriniz var. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz olumlu etkilenecek.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk konuları ön plana çıkabilir ayrıca tatil, aşktan yana şanslısınız. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkınızın geleceğinde parıltılar var. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi. Sizinle ilişki konusuna birebir denk bakan birine rastlama umudunuz, şansınıza fazla güvendiğinizi gösteriyor. Mesleğinizle ilgili içinde bulunduğunuz çözümsüzlüklerin birçoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili, yakın çevrenizden beklediğinizin üzerinde destekler alabileceksiniz. Önemsemediğiniz küçük harcamalar biraraya toplanınca bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor.

25 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 14' 13" R
Ay
Boğa
20° 12' 23" R
Merkür
Başak
21° 31' 07" R
Venüs
Terazi
28° 20' 41" R
Mars
Yengeç
09° 50' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 48"
Satürn
Balık
15° 00' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 29' 41"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 46"
Lilith
Terazi
09° 20' 37"
True Node
Koç
06° 38' 16"
Son Güncelleme : 21/09/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>