İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Cilt Sorunlarına Dikkat! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken abartılı adımlar atmamaya çalışın. Etkin enerji altında olmanıza rağmen daha dikkatli olmanız gerektiğini de unutmayın.

Bilinçli adımlar atmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

Finansal durumunuz zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Belirsizliklerin ortadan kaldırılması gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde ve bireysel alanlarınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Nasıl bir yolda gitmek istediğinize, görmek istediğiniz manzaralar karar verecektir. Şansınızı arttırıp bunu iyi noktalarda değerlendirmenizi sağlayacak olan ne varsa, bunun devamlı hale gelmesi için emek verin.

28 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcunu bugün bekleyenler hakkında bazı bilgiler verebilirim. Bugün, İkizler burçları için iletişim ve sosyal etkileşim günü olacak. Kendinizi ifade etmek için mükemmel bir zaman dilimindesiniz, bu yüzden fikirlerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. İnsanlarla iletişiminizde netlik ve doğruluk önemlidir, bu nedenle düşüncelerinizi ve duygularınızı açık bir şekilde ifade edin. Ayrıca, başkalarının fikirlerine açık olmak da önemlidir, çünkü farklı perspektiflerden öğrenebileceğiniz bir şeyler olabilir. Kendinizi yeni insanlarla tanışmaya ve sosyal etkinliklere katılmaya açık tutun, çünkü bu sizin açınızdan büyük fırsatlar sunabilir. Ayrıca, bugün kendinizi eğitmek ve öğrenmek için uygun bir atmosfer olabilir, bu yüzden yeni konuları keşfetmek için zaman ayırın. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan İkizler burcuysanız, evlilik konusu, aileleri tanıştırma serüvenine dönüşecek. Herkesi yönetme isteğiniz, cilt sorunlarınızı da beraberinde getirecek. Eğitim hayatı devam eden İkizler burcuysanız, kendini geliştirmek için dil kursuna yazılmak isteyebilirsiniz. Öğrencilik yıllarınızı en verimli şekilde geçirmek istiyorsunuz.

28 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne kadar çabalasanız da yeteri kadar iyi sonuç alamadığınız bazı durumlar olabilir. Kendinizden şüphe duymak yerine hayatın vedünyasının da kendine has bir akışının olduğunu kabullenmelisiniz. Vicdanınız rahat olduğunda dünyanın en zengini siz olursunuz. 

28 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda size keyifli ve girişken olma şansı getiriyor. Sizi hareketli ve canlı kılan konularda dinamik etkiler altındasınız. Ancak ailenizle ilgili sorunlara bakma gereği duymalı, baskı kuran gelişmeleri atlatmaya çalışmalısınız. İş ortamında sizi bağlayan temalar olsa da konsantrasyon gerektiren organize işleri sistemli biçimde ilerletebilirsiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kişisel bakımıza önem verebilir ve akşam saatlerinde kendinizle ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. İkili ilişkilerde yöneten konumunda olabilirsiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyalleşmek vearkadaşlıkları kurmak inanılmaz ölçüde sana fayda sağlayabilir. Daha başarılı bir noktaya gelebilirsin. İnsanlarla iletişimini kuvvetlendirdiğin sürece bugün seni hiçbir şey durduramayacak.

28 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza ani duygular veya aydınlanmalar getiriyor. Artık bir farkındalık ruhunuzu yenileyebilir ve odağınızı değiştirebilir. Eğer başkalarıyla ilgileniyor ve bu süreçte kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı ediyorsanız, şimdi bir bağımsızlık arzusu hissedebilirsiniz. Bugün ortaya çıkan şeylere çok dikkat edin ve kalbinizin sesini dinleyin! Bir ilişki meselesi aniden kendini gösterebilir. Şimdi yüzeye çıkan duygular, sizi hayatınızın daha şefkatli, sevgi dolu bir bakıma ihtiyaç duyan alanlarına yönlendirebilir. Algılar, görmek istediğiniz veya görmekten korktuğunuz şeylerle güçlü bir şekilde etkileştiğinden, bazı bulanık düşünceler olabilir.

28 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevrenizdeki koşullarınızı zorluyorsunuz. Kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek. Enerjinizin güçlü olması, hataları da beraberinde getiriyor.

28 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

28 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlarla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse cazip, çekici geldiğiniz bir dönem. Bu avantajınızı kullanarak, istediğiniz ilişkileri kurabilir ve aşk yaşantınıza büyük bir canlılık katabilirsiniz. Duygusal yanınızın ön planda olması ve kişisel çekiciliğiniz, karşı cinsin gözünde itibarınızı yükseltiyor. Bu olumlu devreyi muhakkak hedeflediğiniz insanı etkilemek için kullanmalısınız. İşe yeni başlayan birinin hatalarını düzeltmekten, kendi işinizi yapamaz hale geldiniz! Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak.

28 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 44" R
Ay
Boğa
04° 50' 04" R
Merkür
Başak
19° 34' 12" R
Venüs
Terazi
27° 03' 59" R
Mars
Yengeç
09° 15' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 07"
Satürn
Balık
15° 04' 55"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 20"
Lilith
Terazi
09° 13' 39"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>