İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Beklenti İçerisindesiniz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve bu da ilişkinize yönelik adımlar atmanızı daha da kolaylaştıracaktır. Olumsuzlukların yavaş yavaş son bulma ihtimali var.

Mesleki olarak kendinizi ifade ederken daha kontrollü olmaya çalışın. Sınırlarınızın bilincinde olabildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Kendinizi her türlü duruma hazırlamalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızdaki dürtüler doğrultusunda hareket etmek isteyeceksiniz. Etrafınızdaki insanlarla bütünleşme arzunuz bir hayli fazla. Sürekli olarak hareket halinde olabileceğiniz bu süreçten en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sağlık konularına biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Ayrıca harcamalarınızı gözden geçirmeniz de gerekebilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin maddi konularıyla ilgili pürüzler ortaya çıkabilir, yakından ilgilenmek isteyecek olabilirsiniz. Evli bir İkizler burcuysanız bazı konularda eşinize haksızlık yaptığınızı düşünebilirsiniz. Eşinizin gönlünü almak için güzel bir yemek organize edeceksiniz. Giyim ve aksesuara para harcayabilirsiniz. İlişkisinde sıkıntıları olan bir İkizler burcuysanız partnerinizden emek vermesini istiyorsunuz. Bu sefer toparlayan tarafta olmak istemiyorsunuz.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlar ama aynı zamanda size şans getirebilecek ve koruyabilecek fırsatlar var. Geçmişten kalan konuları ihmal etmemek gerekiyor.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerin davranışlarına uyum sağlamanız gerekebilir. İş konusunda özellikle olumlu tavrınıza olumlu yanıt alamayınca sinirlenebilirsiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar ne düşündüğün konusunda daha çok şey merak edebilir. Fikrini almak isteyenlerle daha sık konuşman mümkün olacak. Onlara yardımcı olmak, aklındaki planları uygulamak için uygun ortamı oluşturmana yardımcı olacak.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda süper gücünüz, insanlara kendinizi hissettirme şekliniz, onlara ilham verme, motive etme ve moral verme yeteneğiniz ve kara bulutların ardındaki gökkuşağını görmelerine yardımcı olma kapasitenizdir. Hiçbir konuda yardım etmekten kaçınmayın. Dünyaya koyduğunuz tüm iyiliklerin size kat kat geri döneceğine güvenin. Ayrıca şimdi özel biri için özel bir şeyler yapma havası da olabilir. Unutmayın herkesin kendine özgü bir sevgi dili vardır. Düşünceli hediyelerin her zaman takdir edildiği doğrudur ancak belki de sizinle kaliteli zaman geçirmekten daha çok takdir edecekleri hiçbir şey yoktur. Aldığınız tepkilerden hoşnutsuz olmadan önce bir kez daha düşünün.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, yeni bir düzen içindesiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Sağlık konularına dikkat ancak ev, aile, aşk konularında şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin bazı şikayetleri size biraz dış kaynaklı geliyor. Birkaç arkadaşının size pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. Etrafınızdakilere yardım etmek ve bilgilerinizi paylaşmak sizi mutlu ediyor, fakat çalıştığınız kişileri iyi tanımaya çalışın. Bazı işlerinizin yarım kalması tasarruf planlarınızı da etkilemiş olabilir. Yeni kaynaklar yaratmaya çalışın. Egzersiz size çok iyi geliyor. Mutlaka kendinize zaman ayırın, rahatladığınızı hissedeceksiniz.

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>