İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Uzaklaşmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, problemlerin son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabildiğiniz zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Başarı olarak adlandırdığınız nokta aslında çok da uzağınızda değil. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalısınız. Harcamalar konusunda daha temkinli ve dikkatli olmanız gerekiyor. Abartıdan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel problemlerinizi ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Olumsuzlukların üstesinden gelmek istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atın. Tersliklerin üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Doğru olduğuna inandıklarınızın peşinden gidebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

27 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünhayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Fırsatları iyi değerlendirmek için dikkatli olun. Aileyle ilgili konularla ilgilenmek sizi mutlu edebilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir İkizler burcuysanız,arkadaşınız sizden bir konuda yardım isteyebilir. Ona destek olup olmama konusunda kararsız kalacaksınız. İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, partnerinizle hafta sonu için plan yapmak isteyeceksiniz ancak ortak bir fikirde buluşma noktasında zorlanabilirsiniz. Yalnız bir İkizler burcuysanız, dinlenmek, uzaklaşmak, kendinizle baş başa kalmanın şu sıralar en çok ihtiyaç duyduğunuz şey olduğunu düşünebilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda konuşmalar yapabilirsiniz. Daha önce yaptıklarınızdan farklı bir tutum sergilemek alacağınız karşılıkları da değiştirebilir. Yaşantınızda iyiye giden durumları yönetebileceğiniz bir gündesiniz; bunun farkında olarak ilerleyin.

27 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde sizi pek çok açıdan etkileyen olumlu gelişmeler var. Sosyal çevrenizde sizi harekete geçirecek değişiklikler olacak. Başkalarından destek görmeniz ve eldeki çalışmalara hız vereceğiniz söylenebilir. Bu dönemde gruplar içinde yaşanan yenilikler farklı hedefleri beraberinde getirecektir. Aşk hayatında yaşadığınız ikilemler ise sorun yaratabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç motivasyon ve desteğinizi arttırabileceğiniz bir dönemdesiniz. Karamsar olmamanız gerektiğini anlamanız gereken bir zamanlardan geçiyorsunuz.

27 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapmak istediklerin için uygun zamanı bulduğunu düşünebilirsin. Uzun süredir yaptığın planları hayata geçirmek için etrafından destek bulmam mümkün olacak. Alacağın yardım ile beraber istediğin gelişmeyi göstermen mümkün olabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi, kendiniz olabilmek için biraz özgürlüğe ve alana ihtiyacınız var sevgili İkizler. Birbirinizi dinledikçe ve destekledikçe ilişkiler güzel bir ivme kazanabilir. Özellikle günlük rutinler, iş, aile veya ev yaşamıyla ilgili olarak mükemmel bir destek veya sıcaklık hissi de olabilir. Yaşam veya çalışma koşullarının ve her gün birlikte vakit geçirdiğiniz insanlarla ilişkilerinizin düzeldiği bir dönem olabilir. Ayrıca kendinizle daha iyi bir ilişki kuruyorsunuz ve kendinizi biraz beslemek ve şımartmak bu sürece yardımcı olabilir. Odak noktanız kişisel hayatınıza, evinize ve ailenize daha fazla uyum, denge ve güzellik getirmek olabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

27 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Aşk, hobi, çocuk veya tatille ilgili dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Size harika bir gün dilerim.

27 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bu beraberliği bitirmeniz gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişiler size gerekli olan güveni veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

27 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>