İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Baskılara Gelemiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece aslında daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. İlişkinize uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. İçsel sorunların tamamen geride kalması gereken bir süreçten geçmektesiniz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bazı gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınız var ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

24 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. İş hayatınızda güvenilir ve stabil olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Maddi kararlarınızı iyi düşünmek önemli. Aynı zamanda sağlık konularına dikkat etmelisiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihninizi her ne kadar rahatlatmak isteseniz de gün içerisinde ortaya çıkacak olan problemler buna pek izin vermeyecekmiş gibi görünüyor. Kendi işini kurmayı planlayan bir İkizler burcuysanız bu konuyla ilgili artık somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınıza müdahale eden insanlardan sıkıldınız. Artık buna bir “dur” demek istiyorsunuz. Evli bir İkizler burcuysanız eşiniz size şaşıracağınız bir haber verebilir.

24 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde üzerinde durulması gereken bir şeyler olduğunda bunu ertelememelisiniz. Tepki vermemeniz, görmezden gelmeniz ya da kontrolü karşı tarafa bırakmanız sizin isteklerinizin geri planda kalmasına sebep olabilir. Bugün düşüncelerinizi ifade etmek, birtakım sorunların önüne geçebilir. 

24 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatını içine alan gelişmeler sizi ciddi düşüncelere itiyor. Daha gerçekçi olmalı, kariyerle ilgili beklentilerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kararlı adımlarınız bu yöndeki çabalarınıza destekleyecektir. Yaptıklarınızla ön plana geçmek aynı zamanda sorumluluk duygusu ile hareket etmekte kararlı olmalısınız. Tamamlanması gereken işler öncelikli olabilir.

24 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde manevi olarak da sevdiğiniz kişileri arkanıza alabilmek büyük bir güç olacak. İş ortamında saygı dolu hale gelebilecek ve mutlu olacaksınız.

24 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlarla daha olumlu bir iletişim içine girmek senin için daha iyi olacak. Onlarla konuşurken daha anlayışlı olmak sana daha çok fayda sağlayabilir. Karşındakinin halini anlamaya çalışmak sana değer katabilir.

24 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bir konunun temeline inmek tatmin edici olabilir ve bir oyun planı ortaya çıkabilir. Bir projeyi yeni bir seviyeye taşımak istiyor olabilirsiniz. Gün sizi hayatınızdaki esaslara odaklanmaya teşvik ediyor ve yavaş ama istikrarlı bir yaklaşımın değerini kendinize hatırlatıyor. Bugüne sahip çıkarak geleceğinizi güçlendirebileceğinizi aklınızda bulundurun. Özellikle işinizde kendinizi bir şekilde tanıtıyor olabilirsiniz. İlginiz, sürmesi beklenen şeylere yöneliktir; odak noktanız uzun vadeli güvenliktir. Şu anda kendinizi işinize ve çabalarınıza benzersiz bir şekilde verebiliyorsunuz ve parayı yönetmek için de mükemmel bir yerdesiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve sosyal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer,hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir ancak çözüm de peşi sıra gelecektir. Size harika bir gün dilerim.

24 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin anlayışsızlığı, aranızda bir soğukluk yaratıyor. Ama araya ayrılıklar da girse ilişkiniz devam edecek. Çalışma hayatınızda üretken bir dönem. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Çevrenizden aldığınız olumlu etkilerle, keyifli bir gün geçirmeniz mümkün. Küçük günlük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artırıyor. Havaların soğuması sırt ve omuz ağrılarını gündeme getirebilir, tedbirli olun.

24 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 29" R
Ay
Boğa
12° 49' 24" R
Merkür
Başak
20° 34' 35" R
Venüs
Terazi
27° 43' 37" R
Mars
Yengeç
09° 33' 41" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 03"
Satürn
Balık
15° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 30' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 01"
Lilith
Terazi
09° 17' 15"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>