İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Adaptasyon Sürecindesin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakma şansınız var. Her türlü olumsuzluğu geride bırakma şansınız var.

Mesleki olarak kendinizi dengelemeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Yoğunluk içerisindesiniz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir. Tedbiri elden bırakmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece daha sabırlı olmanız gerekmekte. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik hayatı sıkıcı rutinlerle devam ettirmek sürdürülebilir olmanın önüne geçebilir. Çevrenizdeki insanlarla bu konuyu görüşerek bir fikir birliğine gidebilir, düşünce ve isteklerinizi paylaşabilirsiniz. Hayatın zorlu yanlarına karşı sizin geliştireceğiniz yapıcı tutumlar, başka konuların başlangıcı olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinizden geldiği gibi hareket ederken kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kişisel olarak kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Kafanızın içinde yer eden olumsuz düşünceleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte. Doğru planlama sayesinde tüm sorunları çözüme kavuşturma şansınız var. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacak.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatına yeni başlayan İkizler burcuysan, işe adapte olmada sorunlar yaşayabilirsin. İş arkadaşlarının sert mizaçlı olmaları seni derin düşüncelere sürüklüyor. Hiç beklemediğin anda bir yolculuğa çıkabilirsin. Her şeye hazırlıklı olmak da fayda var. Anne alacağı hediye onu çok mutlu edecek.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne bir zaman planı başlamak daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Sorumluluklarınız ve keyfi istekleriniz konusunda bir seçim yapmak yerine dengeyi bulmak herkesin memnun eder. Motivasyonun asıl kaynağı budur.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi uğraştıran bir konuda daha basit düşünmeye çalışın. Kimi zaman beklenmeyen durumlar düşüncelerinizi değiştirebilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınız odaklı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi mutlu hissedecek ve partnerinizle romantizmin tadına varacaksınız.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün sonunda kendini çok yorgun hissedebilirsin. Ancak arkadaşların da seninle vakit geçirmek için seni bekliyor olabilir. Birlikte, yorulmayacağınız planlar yapmaya çalışmalı ve dinlenmekten kaçınmamalısın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bu zihinsel zenginlik için harika bir gün. Hatta bir gizemi çözebilir veya rahatsız edici bir sorunu çözebilirsiniz. Değerli bir şeyin ortaya çıkarılması söz konusu değil. Maddi konular hakkında düşünmek veya bunları içeren müzakereler, sağlam sonuçlarla veya en azından potansiyeliniz hakkında iyi bir anlayışa sebep olabilir. Artık işe ve rutine her zamankinden biraz daha heyecanla yaklaşıyorsunuz. Artıkve kariyer hedefleri açısından nereye gittiğinize dair daha güçlü bir anlayışa sahip olacaksınız ancak kendinizi bu konularda düşünmeye zorlamamaya çalışın; fikirlerin doğal bir şekilde akmasına izin vermek daha iyidir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi, bulunduğunuz ortamlarda iddialı bir şekilde savunacaksınız. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalarla deneyim kazanıyorsunuz; yeni durumlara uyumlu bir tarzınız var. Çevrenizin tepkisinden çekinmemeli, bildiğinizi yapmalısınız.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çalışma hayatı, sağlık, hastane gibi alanlarda ani durumlar gerçekleşebilir ayrıca çalışma hayatınızda iniş-çıkışlı durumlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki değişikliğini, ilişkinizin geleceğine yönelik yeni geliştirdiğiniz söylemlere bağlıyorsunuz. Uzun vadeli beklentileriniz, ona şu sıralar ürkütücü geliyor gibi. Bir dostunuzunyaşamıyla ilgili bir projeye destek veriyorsunuz. Sizin desteğinize ihtiyacının farkındasınız. Ama yine de tedbiri elden bırakmayın. Onun başarısız olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bugün gelecek bir para varsa size ulaşmasında gecikmeler yaşanabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>