İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aile Bireyleriniz Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmalısınız. Duygularınızı ifade etmek isterken zorluk yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Mutlu olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Tersliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Daha dengeli ve dikkatli olduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Olabilecekler üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Bilinçli olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimle ilgili konularda kendinizi fazlasıyla aktif hissedeceksiniz. Etkin yaklaşımlar ortaya koyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Meraklı kişiliğiniz sayesinde yeni şeyler de öğrenmeye hazırsınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili ikizler burcu bugün güneş gibi parlıyorsun. Gün boyu netlik, aydınlık, parlaklık seninle oluyor. Epeydir beklediğin bir konu ile alakalı muradın gerçekleşiyor. Bunun yanı sıra devlet işlerinde bolluk ve bereket seni buluyor. Ayrıca aile büyükleri ya da baba gibi figürlerden güzel bir haber alıyorsun. Hem aşk hayatında hem deve sosyal hayatınla ilgili de bolca olumlu enerjilere gebe bir gün geçireceksin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ve bu hafta genelinde alacağınız kararlar hayatınızda kırılma noktalarına sebep olabilir. Son zamanlardayerinizde gerçekleşen değişikliklerin olumsuz sonuçlar doğuracağı duyumunu alabilirsiniz. Bugün aile bireyleri ile daha sıcak bir iletişiminiz olacak. Onların hoşlandığı, ilgi duyduğu konularla ilgili sürpriz yapmanız onları oldukça mutlu edecek.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işlerinize ve ailenize zaman ayırabilirsiniz. Desteğinizin ve aldığınız sorumluluğunuzun aile meclisinde hoş karşılanması bazı buzları eritmenize yardımcı olabilir. Satınalma ve taşınmayla ilgili işlemlerinizi acele kararlarla şekillendirmemenizde fayda var.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz hayata başınız dik olarak yaklaşıyor ve kişisel zaferin tadını çıkarıyorsunuz. Siz özveri ile kişisel arzularınızı yerine getiriyorsunuz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha saldırgan olabilirsin. Bu durumu hemen kötüye çekmemek ise sana kalacak. İnsanlara saldırmak yerine canını sıkan mevzuları çözmeye odaklanarak bu enerjiyi daha iyi değerlendirebilirsin. Yapıcı çözümler üretmek için kolları sıvamalısın bugün.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri ileriye bakmayı ve daha güvenli hissetmeyi destekliyor. Etrafınızda kendi inançlarını veya yaşam tarzlarını benimsemenizi isteyen insanlardan baskı hissedebilirken, kendinizi daha güçlü hissedersiniz ve bunu beden dilinizle iletirsiniz. Kendi işinizi yapmak ruh halinizi iyileştirmek için her şeyi yapar. Artık hayatınızın bir parçası olamayacak insanlara veya şeylere olan bağlılıklar gibi geçmiş musallatlardan kurtulmanın yollarını aramak için iyi bir zaman. İyileşme, zihinsel sağlık, duygusal sağlık, ev, mülk ve aile ile ilgili kişisel fırsatlar çoktur. İçinizde özgürleştirici bir enerji var ve aile ilişkilerinde atılımlar veya iyileşen yaşam koşulları olabilir.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal hayatınızın daha da güçlü olmasına yardım ediyor. Aktif hareketleriniz ön plana çıkarken, beden dilinizi doğru kullandığınız bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat ve eğitim planları yaparken aile içindeki fikir ayrılıklarına dikkat edin. Kendi duygusal dengenizi korumak için meditasyon ve rahatlama tekniklerini kullanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmayın. Bir dostunuzun kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Çok özlediğiniz birini bugün karşınızda görünce duygulu anlar yaşayacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz mesleğinizle ilgili gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Para konusunda ince hesaplar yapmamaya çalışın.

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 35' 00" R
Ay
Boğa
25° 18' 20" R
Merkür
Başak
22° 10' 36" R
Venüs
Terazi
28° 46' 35" R
Mars
Yengeç
10° 02' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 00"
Satürn
Balık
14° 58' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 60"
Neptün
Balık
28° 29' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 07"
Chiron
Koç
22° 12' 53"
Lilith
Terazi
09° 22' 58"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>