İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önemli Fırsatlar Yakalıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha anlaşılabilir adımlar atmalısınız. Duygusal yoğunluk içerisine giriyorsunuz ve bu da yeni gelişmelerle karşılaşabileceğiniz anlamına gelmekte. İlginizi ve alakanızı, birlikte olduğunuz kişiden esirgemeyeceksiniz.

Kendinizi her açıdan daha moralli hissetmeye başlıyorsunuz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Daha bilinçli ve atak olduğunuz sürece sorunları geride bırakabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerle ilgili kafanıza takılan noktaları paylaşmayı seçmelisiniz. Her şeyin üzerinde fazlaca durmanın size bir katkısının olmadığını fark ettiğinizde bazı şeylerin sorun bile olmadığını görebilirsiniz. Günü yaşamaya ve bunu bütün günlerinize taşımaya çalışın.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün duygusal açıdan biraz hassas olabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz, ancak iletişim becerilerinizle bunları aşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve duygularınızı ifade etmek sizi rahatlatabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniliklerle dolu olduğunuz için girişimleriniz kısa sürede hızlı bir şekilde duyulacak. Hedeflerinize ve ideallerinize yaklaşmak için canla başla çalışırken, geçmişten bu yana bir türlü gerçekleştiremediğiniz planlarınızı yaşama geçirebilirsiniz. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysanız, çalışma koşullarında yapacağınız değişim çalışanlarınızın motivasyonunu artırdığını fark edeceksiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ve ailenizle ilgilenmek zaman zaman sizi yorabilir. Beraber yaşadığınız insanlara ve çevreye karşı sorumluluklarınızın olması her zaman sizin için olumsuz sonuçlanmayacaktır. Aklınızdan bu düşünceyi çıkardığınızda yaptığınız her şeyin aslında sizin hayatınızı da belli bir düzende tuttuğunu görebilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda farklı gündemler olabilir. İletişimde mücadele gerektiren koşullar olabilir. İşlerinizde verdiğiniz kararlarda değişimler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanla uyum içinde olmaya çalışmak yorucu bir hal alabilir. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanları gözünüzde büyütmeyin.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Ruhsal sağlık problemi olan İkizler'in bu problemleri çözümlemeye başlamaları açısından uygun bir gün.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyalleşmek senin için çok daha önemli olabilir bugün. Özellikle dekonularında önüne çıkan fırsatları değerlendirmeye devam etmelisin. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak kariyerin çok farklı bir etki taşıyabilir. Sosyal çevreni bu sebeple de geniş tutman gerekecek.

24 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi ilgi odağınız kişisel yaşamınız, iç dünyanız ve ev içi aktiviteleriniz olacak. Bazı mekanik sorunlar veya gecikmeler olsa da hayatınızı tamamen farklı bir perspektiften, özellikle de duygusal deneyiminizi, aile ve evle ilgili konuları görmek için harika bir zaman. Son olayların işlenmesi ve sindirilmesi için değerli bir zamandır. Evle ilgili veya kişisel meselelerle ilgili bir cevap bekliyor olabilirsiniz ancak bu size seçenekleri yeniden değerlendirmeniz için zaman tanır. Sorunlu alanlarla ilgilenmek hayatınızı güzel şekillerde iyileştirebilir ancak sizi geçici olarak geciktirebilir. Yeni girişimler şimdilik pek akıllıca olmasa da evinizi yeniden düzenlemek verimli olabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde oluşan birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Bugün yakın çevre ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Sosyal ilişkilerinizde garip gelişen bir önseziniz var ve algılama konusunda başarılısınız.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili ikizler burcu; ilahi amacın çocuklara yardım etmeye, öğretmeye, ebeveynlik yapmaya doğru seni yönlendiriyor. Neyi arzuluyorsan bugün onu yap.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

24 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 39' 54" R
Ay
Boğa
26° 29' 53" R
Merkür
Başak
22° 19' 54" R
Venüs
Terazi
28° 52' 41" R
Mars
Yengeç
10° 05' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 17"
Satürn
Balık
14° 58' 24"
Uranüs
Boğa
27° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 28' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 04"
Chiron
Koç
22° 12' 41"
Lilith
Terazi
09° 23' 32"
True Node
Koç
06° 38' 32"
Son Güncelleme : 22/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>