İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güvenmediğiniz Kişilere Detay Vermiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda sizi zorlayabilecek bazı etkiler alabilirsiniz. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Her şeyin tamamen istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Biraz daha anlaşılabilir olmalısınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengeleri zorlamamanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekmekte. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almalısınız. Daha sakin olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda karmaşık etkiler altına girebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış bazı sorunların ve sıkıntıların da geride kalma ihtimali var. Dengeleri tamamen kontrol altına almanız gereken bir gün. Kötü niyetli olmamanıza rağmen zaman zaman yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Daha dikkatli olmaya çalışın.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Alevlenen ilişkiler var. Çocukluk anılarını konuşabilirsin. Bugün yeni başlangıçlar olacak. Ertelemelerin sonu gelmiş.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal meselelerle ilgileniyorsanız bugün etrafınızdaki insanlar size akıl danışabilir. Karşılaştığınız bazı durumlarda kendinizi kapana sıkışmış gibi hissediyorsunuz. Kendinize bir çıkar yol bulmak için telaşlanmanıza gerek yok, gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığını siz de göreceksiniz. Kendi işinizi yapmayı düşünüyorsanız, güvenmediğiniz kişilere en ufak bir detay dahi vermemelisiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru bir şekilde istemek, isteklerinizin size gelmesini kolaylaştıracaktır. Doğru şekli ise istediğiniz konunun gereklerine uyarak bulabilirsiniz. Bugün kendinizi iyiye, güzele odakladığınızda hayatın olumsuz yönlerinin sandığınız kadar etkili olmadığını fark edebilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Parasal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralarkurmak ve ortaklık geliştirme noktalarında yaşanabilecek problemler kişilerle aranızdaki dostluk ilişkisini de zedeleyebilir. Çalışma başarı getirecektir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin açılabilir. Daha fazla şeye odaklanabilirsin. Farklı şeylerle ilgilenebilirsin. İlginç gelen şeyleri öğrenmek adına daha fazla çaba gösterebilirsin. Bütün bunlara zaman ayırmak seni memnun edecek.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birisiyle veya bir projeyle gerçek bir bağlantı arıyorsunuz. Büyüleyici, her şeyi tüketen faaliyetlere yöneliyorsunuz. Bu durum aslında oldukça faydalıdır çünkü gözlem yoluyla kendiniz ve başkaları hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe iş-ev dengenize yeni, daha gerçekçi bir bakış açısı gerekiyor. Kurallara uymak ve hedeflerinize ve tutkularınıza ulaşmak oldukça zorlayıcı olabilir ancak aynı zamanda ailenizle ve evde vakit geçirmeye de can atıyorsunuz. Başkaları sizin amacınıza özellikle sempati duymuyorsa, o zaman kendinize güvenebilecek konumda olursunuz ve bu da muhtemelen sonunda işe yarayacaktır!

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Dinlenmeye vakit ayırın.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner veya ortağınızla beraber ailenizle, evinizle ilgili fikir çatışmaları içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni girecek birisi bütün huysuzluğunuzu yok edecek. Duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmelerhayatınıza da yansıyacak. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Bazı görevleriniz yüzünden, sevdiğiniz bir işi şimdilik ertelemek zorunda kalacaksınız. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>