İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Etrafınızdakileri Uyarıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aşk açısından oldukça olumlu etkiler altındasınız. Mutluluğa ve huzura ulaşmanız çok da zor olmayacak. Her şeyin daha da iyiye gitme şansını mutlaka değerlendirmelisiniz.

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını alma şansınız var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli ve dikkatli olmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızı sıkabilecek her türlü olumsuzluktan uzak durmalısınız. Karmaşadan uzak durabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Dengeleri lehinize çevirebildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ilişkilerinize öncelik vermelisiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek size iyi gelecek. Ayrıca yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz aktivitelere yönelmelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük ayrıntılardan ve tespitlerinizden arınamıyorsunuz. Sürekli eleştirel tavrınız çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. İkili ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sonradan üzülmemek için bazı insanlarla aranıza mesafeyi şimdiden koymanız gerekebilir. Özellikle çalışma arkadaşınızın ya da ortağınızın bazı davranışlarını uyarmak zorunda kalacaksınız.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili kafanıza takılan noktaları paylaşmayı seçmelisiniz. Her şeyin üzerinde fazlaca durmanın size bir katkısının olmadığını fark ettiğinizde bazı şeylerin sorun bile olmadığını görebilirsiniz. Günü yaşamaya ve bunu bütün günlerinize taşımaya çalışın.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü neşe ve keyif veren şeyleri yaparak geçirmeye çalışın. Bu aralar araç ya da taşınamaz pahalı bir şey almak niyetinde iseniz ilerleyen günlere bırakabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer odaklandığınsana bir yük haline gelmeye başladıysa ve bu işten artık zevk alamıyorsan bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş demek olabilir. Sana iyi gelmeyen, içine sinmeyen şeyleri değiştirmeye açık olmalısın, bugün bu konuda daha fazla yol kat edebilirsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yaşamınızdaki bir hedefe veya duyguların aydınlanmasına bir dönüm noktası getirebilir. Kariyeriniz veya uzun vadeli hedefleriniz hakkında anlamlı farkındalıklar elde edebilirsiniz. Bazı şeyler havada kalsa da ilgi odağı geleceğinizdedir ve bir dönüm noktası veya aydınlanma, meseleleri ileriye taşımanıza yardımcı olabilir. Yönetecek veya liderlik edecek konumda olabilirsiniz veya hayatınızın yönüne ilişkin duygularınızla bağlantı kurabilirsiniz. Son zamanlarda kişisel hayatınıza çok dikkat ettiyseniz, olaylar artık size sorumluluklara, dış yükümlülüklere veya kariyer konularına katılmanızı hatırlatıyor.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugünhayatında belirsiz görünen konular netleşmeye başlayacak. Destekçi kişilere açık olun. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz hep yanınızda ve gelecekte de hep yanınızda olacak. İçinde olduğunuz boşluk sizi yeterince kötü etkiledi ve korkularınız hareketlerinizi bile kısıtladı. Yeni bir şeylere başlamak istiyorsunuz fakat insanların ne diyeceklerini düşünmeniz sizi engelliyor. Bu günlerde profesyonel konularla uğraşmamalı ve kendinize biraz zaman tanımalısınız. Kendinizi hala bir milyoner gibi hissedebilirsiniz fakat altından kalkamayacağınız bir harcama yapmayın. İlerde sıkıntıya gireceğinizi bile bile harcama yapmak mantıklı olmaz.

31 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 34' 36" R
Ay
Boğa
25° 12' 22" R
Merkür
Başak
22° 09' 50" R
Venüs
Terazi
28° 46' 05" R
Mars
Yengeç
10° 02' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 59"
Satürn
Balık
14° 58' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 60"
Neptün
Balık
28° 29' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 07"
Chiron
Koç
22° 12' 54"
Lilith
Terazi
09° 22' 56"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>