İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İlgi Görüyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Daha yüzeysel düşünebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte. Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabaarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Sınırları gereğinden fazla ihlal etmekten kaçının.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasındaki dengesizliği tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Daha bilinçli ve kontrollü olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda sizi memnun etmeyen ve değiştirmek istediğiniz her ne varsa onun üzerine gitmek isteyeceksiniz. Devamlılık sağlamakta zorluk yaşamayacak olmanız da önemli. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Hata yapmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, sosyal etkileşimlerin tadını çıkarın ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayın. Toplumsal etkinliklere katılın, grup projeleri üzerinde çalışın ve yeni bağlantılar kurun. Arkadaşlarınızla keyifli anılar biriktirin.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysanız, birden fazla kişinin ilgisi karşısında şımarabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzden sıkıldığınızı düşünebilirsiniz. Kendinizde yenilik yapmak için maddi manevi fedakarlıklar yapmaktan kaçınmayacaksınız. Uzun süredir yalnız olan bir İkizler burcuysanız, yeni tanışacağınız kişiye ön yargıyla yaklaşabilirsiniz. Telefonunuzun ve bilgisayarınızın yedeklerini gözden geçirmenizde fayda var

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yazılı işlerinizi yaparken daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinize bir hedef koyduğunuzda bu bir sınır oluşturabilir. Kontrolü yitirmekten rahatsız oluyorsanız bugün böyle bir çalışma yöntemi belirleyin; küçük küçük adımlarla büyük yollar kat edebilirsiniz. 

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha duyarlı olabilirsiniz. Planladığınız işlerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizin için önemli olan konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkışıklıklar olabilir. Sorumlu davranmanız gereken durumlar oluşabilir.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında otoritelerle yaratabileceğiniz tartışmalar en çok sizin üzülmenize neden olabilir. Özellikle kariyer hedefi olan İkizler tartışmaktan kaçınmalılar.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik durumlar yaşanabilir. Bu durumlara hızlıca adapte olup hızlı hareket etmek seni daha memnun edecek. Bir şeyleri düşünmek ve dikkatlice karar vermek başka bir gün daha iyi olabilir. Bugün hızlı hareket etmelisin.

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özellikle iyileştirici, yenileyici, tazeleyici faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yardımseverliğiniz, hizmetiniz veya çalışmanız muhtemelen bugün takdir edilecektir. Gün ilerledikçe, biraz daha organize olmak sizin için tatmin edici olabilir. Planlar, listeler veya programlar yapmak fayda sağlayabilir. Kontrol edebileceğiniz şeylerin farkında olmak, belirsiz alanlarda sabrınızı artırmanıza yardımcı olur. Günlük yaşamınızda veya rutinler ve alışkanlıklarla sağlıklı bir düzene girmenin yollarını buluyorsunuz ve bu, birçok farklı yaşam alanınıza fayda sağlıyor.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklenmedik olumlu bir ilerleme ve değişiklik zamanı senin için. Epeydir sürüncemede kalmış bir durum aniden ilerliyor ve sen bile bu hıza şaşırıyorsun. Sakın tedirgin olma çünkü bu sefer şans senden yana olacak. Bazı planları ve kararları tekrar gözden geçirilmen gerekebilir çünkü gözle görünenden fazla birçok şey olabilir. Güzel günler çok yakında, hatta kutlama zamanı senin için. Sadece zamanlamaya dikkat etmeli ve zamanını iyi yönetmelisin.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik, atak olacaksınız. Sağlık, gündelik rutinleriniz veya çalışma hayatınızla ilgili bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Size harika bir gün dilerim.

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda karşılaşabileceğiniz problemlerle mücadele etmek size zor gelmeyecek. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşinizdeki arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fazla geriyor. Yaşadığınız bu keyifsizlik geçici bir durum. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>