İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için kendinize zaman ayırmanın gerekiyor.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Karmaşadan uzak durmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları yavaş yavaş çözmeye başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emek verdiğiniz konular için yeni bir şeyler düşünebilirsiniz. Bugün tüm bir haftanın ve ayın yorgunluğu varken bu sizi zorlayabilir, çevresel faktörler baskın gelebilir. Kendinize zaman tanımak, düşüncelerinizi fark etmek ve farkında olmadığınız baskılardan kurtulmak adına iyi bir çözüm olacaktır.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili ikizler, bugün fikirsel olarak uyumlu olabileceğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yeni tanışmalar gündemde olabilir. Kendinizi samimi bir şekilde ortaya koyun. Bugün geleceğiniz için önemli kararlar alabilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, partnerinin arkadaşlarına saygı göstermemesi tartışma yaşamana neden olabilir. Evinde dinlenerek vakit geçirmek istiyorsun ama yakın çevren buna pek izin vermeyecekmiş gibi görünüyor. Ani organizasyonlara hazırlıklı olmalısın. Meditasyon yapmak sana iyi gelecektir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza alacağınız insanlar konusunda yeni düşünceleriniz olabilir. Yeni deneyimler yaşamak isterken hala yerinde sayan, farklı fikirde olsanız da ortak bir dil ve saygı çerçevesi oluşturamayan kişilerle yollarınızı ayırmalısınız. İşiniz ve sosyal hayatınızla ilgili önemli revizyonlara gidebilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer hayatınız ve işe ait konularda daha kararlı görünüyorsunuz. Sizi bağlayan sorumluluklara rağmen harekete geçirici fırsatlar söz konusu. Yaratıcı yanlarınıza yönelik yeni adımlar atabilir, akıcı koşullardan kazançlı çıkabilirsiniz. Risk içeren ortak para konularında önemli bir süreç. Bu alanda yaşanacak yenilenmeler sizi sabırlı olmaya zorlayacak.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak partnerinize düşkünlüğünüz ön plana çıkabilir. Alışık olmadığınız şeyler deneme vakti.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sen bugün alttan almak isterken karşı taraf savaş isteyebilir. Sakin kalmak ve kavgalara fırsat vermemek senin için önemli olacak. Karşına çıkan mevzuları çözmek için sabırlı olmalı ve ani tepkiler vermemelisin.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün sizi oldukça hırslı veya sorumlu bir ruh haline sokabilir. Fark ediliyorsunuz ve şu anda en çok ilgi çeken şey performansınız oluyor. Yeni bilgiler yüzeye çıkabilir veya bir şeyi arkanızda nasıl bırakacağınıza dair yeni bir plana sahip olabilirsiniz. Bir konuyu zihninizde tamamlayan bir fikre varabilirsiniz ve bu heyecan vericidir. Geçmişteki en yüksek potansiyelinize ulaşmanızı engelleyen unsurları anlamak için önemli bir gün. Bu aynı zamanda yaratıcı düşünmenin keyfini çıkarmanın ve sizi her zamanki rutininizin veya konfor alanınızın dışına çıkaran fikirleri denemenin zamanı da olabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Bugünlerde aşk yaşantınız canlanıyor.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenizdeki insanlarla, iletişim konularında ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Düşünceli, saygılı, halinizle dostluğunuzu herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Sizin gibi ateşli, cömert ve kendini ifade edebilen burç mensupları şanslı olduğunuz bugün, isteklerinizi karizmanizla, cazibenizle kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Estetik, sanatsal ve kültürel meraklarınız bugün yoğun. Öğrenme, öğretme ve bilgi toplama konuları başarılı olduğunuz alanlar olacaktır. Bugün, gayet zevkli ve estetik duyarlılığı gelişmiş ruh halinizle iletişim konularında başarılı birgün yaşayacaksınız. Konuşmalarınız diğer insanlar tarafından gayet net anlaşılacak ve söylediğiniz her kelime bir sihir gibi kabul edilecek. Sahip olduğunuz büyük enerji size yaşam canlılığı katacak, sağlığınız olumlu ve duygusal yönden de istikrarlı olacaksınız. Kısa yolculuklar fazlasıyla gündeme gelecek ve siz bundan son derece hoşnut olacaksınız.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>