İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişkensin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, duygusal olarak ufak tefek gerginlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişi veya kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmanız gerekiyor. Tek başınıza hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya ihtiyacınız var.

Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumu gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Sınırlara uygun adımlar atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aştığınız her engelin yukarıya çıkan merdivene bir basamak daha eklediğini bilmelisiniz. Bu bilginin sizde olması, gözünüzü korkutan her şeyin etkisini yitirmesini sağlayabilir. Parasal kaygılarınız, hayatınızın başka önceliklerini ya da imkanlarını görmenizi zorlaştırabilir; zihninizi sakinleştirin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Zihinsel aktiviteniz artabilir ve çevrenizle daha fazla etkileşim içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Ancak, ani kararlar vermekten kaçınarak dikkatli olmanızda fayda var. Ayrıca, duygusal dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan partnerini akşam yemeğine çıkarmak isteyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, aile büyüklerinin araya girmesi pek hoşuna gitmeyebilir. Duygularının değişme hızına yetişmekte zorlanabilirsin. Değişken bir ruh halinde olacaksın.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz artıyor ve kendinize odaklanıyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapabilir, tarzınızı değiştirebilir ve kariyerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Bu şanslı dönemde edindiğiniz tecrübeleri kullanmayı unutmayın.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular daha fazla gündeminize gelebilir. Ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra finansal konularla ilgilenmeniz daha uygun. Sorumlu olduğunuz konuları yenilemek isteyebilirsiniz. Başlangıçlar için uygun bir gün. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz zamanlar var.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Egosal istekleri bir kenara bırakırsanız iyi biryürütebileceğinizi ve daha çok kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabileceğinizi her zaman göz önünde bulundurun.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşına bazı sıkıntılar çıkabilir. Bu problemlerle başa çıkabilmek için enerjini yüksek tutman gerekecek. Olaylara dikkatle yaklaşmak ve bazı konulara özen göstermek, onları daha kolay çözmeni sağlayacak bugün.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kendinizi keşfetmeniz için önemli bir zaman. Nitekim şimdi hemen sonuca varmaktan kaçınmak en iyisidir çünkü olayları kişisel algılamak çok kolaydır. Önemli projelere geçmeden önce enerjinizi toplamanız ve daha dikkatli düşünmeniz gerekebilir. Neyse ki duygusal ve pratik önceliklere odaklanabilirsiniz. İstediğiniz veya ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz şeyden ziyade, sizin için neyin iyi olduğuna dikkat ederek karar alabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı arttırma konusunda, yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Plüton, para evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, sağlık, özel hayat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında şifalanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük isteğiniz yoğundur ve hiç bir şekilde kısıtlanmasına izin vermezsiniz. Normal olmayan birtakım insanlarla garip şekilde beraber olmaktan hoşlanabilirsiniz. Çabuk alınabilir, geçimsiz bir insan haline gelebilirsiniz. Hayatınızdaki karşıt cinsle sorunlar yaşayabilir yada onların yarattığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hiçbirşeye bağlanmak istemez, sizi kısıtlayacak sözlerden yada davranışlardan nefret edebilirsiniz. İnsanların gözü önünde olmak bugün sizi rahatsız edebilir. Fazla ilgi görmek yada odak noktası haline gelmek sizi keyifsizlendirebilir. Herhangi bir insanla bir konuda uzlaşmaya varmak istemez, bağlayıcı tüm olguları reddedebilirsiniz. Bugün özgür olmak ve özgürce yaşamak istiyorsunuz. Eğer kendinizi hapsolmuş gibi hissederseniz aşırı abartılı sözlerle karşılık verebilirsiniz

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 14' 54" R
Ay
Boğa
04° 44' 31" R
Merkür
Akrep
06° 51' 26" R
Venüs
Yay
00° 24' 17" R
Mars
Yengeç
23° 13' 09" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 23" R
Satürn
Balık
13° 22' 45"
Uranüs
Boğa
26° 24' 38"
Neptün
Balık
27° 47' 58"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 20"
Lilith
Terazi
12° 16' 01"
True Node
Koç
06° 36' 02"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>