İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmişe Dönüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmelisiniz. Karmaşadan uzak durmanızın bu süreçte daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Finansal durumunuzla ilgili beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin daha iyi olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aksayan durumlar bir sonraki adımınızı zorlaştırabilir. Kendinizi bu gibi durumlarda aşırı strese sokmak yerine bu stresi nasıl ve kiminle yöneteceğinizi düşünmelisiniz. Artık bir şeylerin eskisi gibi olmaması için, mantığınızı ve yaşamın bazı kurallarını daha çok önemsemeniz gerekebilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, İkizler burcu insanları için iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Fikirlerinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilir, çevrenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca, keşfetmeye meraklı doğanızın hayatınıza heyecan katabileceği bir gün olabilir. Ancak, kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz, bu yüzden dikkatli ve mantıklı kararlar almaya özen göstermenizde fayda var. Kişisel ilişkilerinizde ise anlayışlı ve empatik olmak ilişkilerinizi güçlendirebilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan,yerinde ciddi inisiyatifler alarak kurtarıcı adımlar atabilirsin. Bir ayrıl bir barış ilerleyen bir ilişkin varsa, partnerinin değişmeyen tavır ve tutumları karşısında ayrılık çanlarının çaldığını fark edebilirsin. Biraz geçmişe yolculuk yapmak istiyorsun. Acılar, sevinçler, deneyimler gözlerinin önünden bir film şeridi gibi geçip gidebilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tembelleştiğinizi, mutlu eden konuların eskisi gibi etki etmediğini düşünebilirsiniz. Dönem dönem ya da gün içinde bu gibi hislerin yaşanması normaldir, buna aldırış etmek yerine yaşantınızı sürmelisiniz. Ancak bu durumun fazlaca yaşandığını düşünüyorsanız ya da önünüze sürekli bu çıkarım düşüyorsa, seçimleriniz ve mutluluk beklentilerinizin olduğu konuları değerlendirmeye almanın zamanı gelmiş demektir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilik hayatında daha hassas davranabilirsiniz. Dışsal etkilere de açıksınız, ancak yanıltıcı durumlara da dikkat etmek gerekiyor.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dualarınızın duyulduğuna ve cevaplandığına inanın. Manevi anlamda yol kat ettiğiniz bir zaman sürecine giriş yapmaktasınız.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Disiplinli olmak ve çevrendekilerle arana bir sınır koymak sana daha iyi gelecek. Gereksiz konuşmalar ve kötü enerjilerden geri durmak bugün kendi hayatına daha rahat odaklanmanı sağlayabilir. O yüzden boş konuşmalardan olabildiğince uzak durmalısın.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün konulara daha derinlemesine bakarak başarılı olabilirsiniz. Halihazırda sahip olduğunuz şeylere yatırım yapmak değerli olabilir. Sabrınız ve içgörünüz olumlu hisler ve dikkat getirir. İlişkiler gelişir. İlişkileriniz ve deneyimleriniz aracılığıyla kişisel gelişim için mükemmel bir etkidir. Vizyonlarınızı ve ideallerinizi paylaşarak bağ kurmanız için mükemmel bir zaman. İletişimleriniz veya duyduğunuz haberler cesaret verici fırsatlara yol açabilir. Hayatınıza istediğiniz kişiyi ve şeyi kolayca çekersiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, yeni bir düzen içindesiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; ilişki, ortaklık, evlilik konuları ön plana çıkabilir ancakhayatınızda dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önemli bir karar vermek üzere olduğunuz bugün, üzerinizdeki yükümlülükler, maddi dünyanın yetersizliği ve arzularınız hepsi sizin için birer engel gibi geliyor. Çocuklarınız, kendinizi ifade edişiniz, yaratıcılık gerektiren tüm faaliyetleriniz düne nazaran daha ciddi ve karamsar etkiler altında. Bilinçaltınızda engellenmiş yada birşeylere zorlanıyormuş hissi ağır basmakta. Üzerinizdeki sorumlulukların sizin arzunuz dışında artıyor oluşu, yaşamın fazlasıyla ciddi olarak üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışması ve herkesin sizi birşeylere zorluyor olduğunu hissettiğiniz bu dönemde, bugünkü enerjiler de üstüne gelince herşeyi bırakıp çekip gitmek yada hiçbirşey yapmadan öylece durmak arası bir ruh hali içindesiniz. Kendinize bugün lütfen yüklenmeyin. Bugünün zorluğu, son bir yıldır üzerinizdeki sorumlulukların baskınlığını hatırlatıyor oluşundandır.

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>