İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arkadaşınıza Destek Oluyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Hislerinizi uygun şekilde ifade etmeli ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız.

Meslek hayatınızdan yana ilginizi çekebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Parasal kaynaklar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olan biten bazı olayların sizi çileden çıkartma ihtimali var. Sınırlarınızın ihlal edilmesine pek müsaade etmeyeceksiniz. Ortaya koyacak olduğunuz tepkilerin bu nedenle biraz daha anlaşılabilir olmasını sağlamalısınız. Anlaşılabilir olduğunuzdan emin olmanız gerekiyor.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kariyerinde bazı engellerle karşılaşabilirsin. Zorlukları aşmak ve hedeflerine odaklanmak için daha fazla çaba harcaman gerekebilir. Ayrıca, finansal konularda daha dikkatli olmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısın.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşınızın ilişkisinde problemler olabilir. Arkadaşınızın problemlerini dinleyerek, ona destek olmak isteyebilirsiniz. Ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysanız, eve geç saatlerde gelmeniz aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. Kariyerinizle ilgili beklenmedik bir fırsat karşınıza çıkabilir. Bu fırsatı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Vücudunuzun size yolladığı sinyalleri dikkate almalısınız.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatında başkalarına olan desteğiniz gündeme gelebilir. Başta hoşunuza giden bir durum oluşsa da bunun sonrasında sizi yavaşlattığını hissedebilirsiniz. Kendinizi ortaya çıkarma ve işinizi yapmaya engel olacak durumların farkında olmak, görüşmelerinizin daha sağlıklı geçmesini sağlayacaktır.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı gereksiz harcamalardan uzak durun. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında ani değişiklikler olabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güleryüzünüzü korur ve düşüncelerinizi ilişkinizi şifalandırmaya yönelik tutarsanız kara bulutların kolayca dağıldığını görebilirsiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrende olan bitenlerden habersiz olmamak sana fayda sağlayacak. Seni etkileyecek gelişmeler üzerinde kontrolünün artması bu sayede mümkün olabilir. Yakınındaki insanlarla ilişkilerini iyileştirmeye çalışmak önemli olacak.

4 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün motivasyonunuz yüksek bu da odaklanma yeteneğinizi artırıyor. Ayrıca hayatınızdaki tutku da zenginleşip genişliyor. Bir meselenin yalnızca yüzeyini halletmekle yetinmiyorsunuz, her şeyi baştan sona görmeyi tercih ediyorsunuz. Neyse ki, meselenin özüne inmek daha iyi sonuçlara yol açabilir. Kişisel veya aile yaşamınızdaki yeni stratejiler ve gelişmeler umut vericidir ve konuşmalar veya derin düşünceler yararlı ve açıklayıcı olabilir. Anlamlı projelere yöneliyorsunuz. Uzun bir zaman sonra hayatınızda olabilecek şeyler daha çekici geliyor. Pek çok iyi şey zaman ve çaba gerektirir ve siz de bunu harcamaktan mutluluk duyarsınız. Sırlar rahatsız edici olmak yerine rahatlatıcı bir şekilde ortaya çıkabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür, retro yapıyor. Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini siz de biliyorsunuz. Bugün maddesel güvenliğiniz ön planda olacak. Kan bağı olduğunuz kişilerle tartışacağınız konularda onlara da söz hakkı vermeyi deneyin.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün enerjik, konuşkan, iletişimci olacaksınız. Seyahat, eğitim konularında şans sizinle ancak iletişim sorunlarına dikkat. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye karşı adını koyamadığınız duygularınız biraz karmaşık. Geçmişle olan bağlarınızı bitirmeniz gerekiyor. Karşınıza çıkanın ne olduğunu anlamanız, yüreğinizi tamamen boşaltabilmenize bağlı. İşle ilgili yaşadığınız bir sorun sizin lehinize çözülecek. Bu beklemediğiniz bir gelişme. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 05' 16" R
Ay
Boğa
17° 59' 29" R
Merkür
Başak
21° 14' 05" R
Venüs
Terazi
28° 09' 31" R
Mars
Yengeç
09° 45' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 17"
Satürn
Balık
15° 00' 59"
Uranüs
Boğa
27° 05' 30"
Neptün
Balık
28° 29' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 08"
Lilith
Terazi
09° 19' 36"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>