İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sakin Kalmaya Çalışıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Venüs bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuza romantizm ve sıcaklık getirerek size kendinizi sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatacak..

Kişisel tecrübelerinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Özellikle, şimdiye kadar elde etmiş olduğunuz tecrübelerin tesadüf olmadığını etrafınızdaki insanlara da kanıtlamak isteyeceksiniz. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekmekte. Hata yapmaktan kaçınmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

“Yaşandı ve bitti” dediğiniz bir gün olabilir. Zamanınızı paylaştığınız insanların ortalamasını yükseltmek için işe kendinizden başlayabilirsiniz. Bugün, gelecekteki kendinize bir mesaj hazırlayın ve mesajınızı okuyacağınız daha iyi bir hayal ederek çalışın.

29 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünhayatınızda önemli kararlar almanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Duygusal anlamda ise, ilişkinizde iletişim konularına dikkat etmeniz gerekebilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin üst üste geldiğini düşünebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylar kafanızı kurcalayacak. Pişmanlık duyabilirsiniz. Geçmişe takılı kalmamayı bugünü yaşamanız gerektiğini anlamanız uzun sürmeyecek. Yeni eve taşınmış İkizler burcuysanız, komşularınızla gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya çalışacaksınız.

29 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin sizi yıldırması karşısında zaman kaybetmemelisiniz. Her zaman bir çıkış yolu vardır ancak onu bulabilmek için yolda olmaya devam etmelisiniz. Neye takılıp kalacağınızı iyi seçmenizde fayda var.

29 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dâhil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

29 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça anaç hissedebilir ve çevrenizle ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Yardımsever olmak size oldukça iyi karma yaratabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi meseleleri yoluna koymak için iyi bir gün olacak bugün. Masrafları halletmek, faturaları ödemek ve bir sonraki ayın planını çıkarmak seni rahatlatabilir. Para işlerini bugünden halletmeye bakman en iyisi.

29 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisine veya bir hedefe karşı duygular bugün çiçek açabilir. Bugün arkadaşlıklarınıza, sosyal yaşamınıza, bağlarınıza, mutluluk hedeflerinize, hayallerinize ve umutlarınıza özel ilgi gösterme ihtiyacınızı harekete geçiriyor. Gün, ister destek ister aidiyet duygusu olsun, başkalarına olan ihtiyacınızı hatırlatır. Bu zamanda yardıma ihtiyacınız olan konularda ses çıkarmak ve bunu talep etmek tedavi edici olabilir! Bugün duygularınız zenginleşiyor ve muhtemelen bir konu hakkındaki gerçek duygularınızla temasa geçersiniz ya da bir durumu yeni bir ışıkta görürsünüz. Hedefleriniz de artık güçlü bir şekilde odaklanıyorsunuz ve yeni bir amaç, hayal veya plan keşfedebilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde güzelliklerin önemi oldukça büyük. Uyumlu ve güzel konuşan insanlar dikkatinizi çekiyor. Bugün iletişim konusunda oldukça rahat hareketler sergiliyor ve karşınızdaki kişilerin de rahatlamasını sağlıyorsunuz.

29 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; sosyal çevre, arkadaşlar, topluluklarla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde ani fevrilikler, şok olacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz. Tartışmalara dikkat. Özellikle de aşk, çocuk, hobi konularında ani sorunlar gündeme gelebilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün farklı birisiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışmada karşılaştığınız kişiyi etkilemek istiyorsanız, daha radikal davranmalı ve onu şaşırtacak sıra dışı sürpriz bir olay yaratmalısınız. Bugün yaratıcılığınız tetiklendiği için bunu çok rahatlıkla başarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları bir an önce çıkartmalısınız. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

29 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 08' 07" R
Ay
Boğa
18° 41' 50" R
Merkür
Başak
21° 19' 30" R
Venüs
Terazi
28° 13' 04" R
Mars
Yengeç
09° 47' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 27"
Satürn
Balık
15° 00' 46"
Uranüs
Boğa
27° 05' 27"
Neptün
Balık
28° 29' 51"
Plüton
Oğlak
29° 44' 22"
Chiron
Koç
22° 14' 01"
Lilith
Terazi
09° 19' 56"
True Node
Koç
06° 38' 11"
Son Güncelleme : 21/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>