İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Olumsuzluklara Göz Yummayacaksınız Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken biraz olsun zorluk yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın önemini anlamalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlamalısınız. Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve daha kontrollü olmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha fazla baskı altında hissedebilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. İçsel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı tamamen geride bırakmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler öğrenmek için ideal bir zaman. Bir kursa kaydolun, yeni bir dil öğrenmeye başlayın veya hobilerinizi geliştirin.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerle ilgili birtakım farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum her ne kadar bazı kişileri hayatınızdan çıkarmanıza neden olacak olsa da hepsini birer tecrübe olarak düşüneceksiniz. Olumsuzlukların sizi demoralize etmesine izin vermeyeceksiniz. Çocukları olan bir İkizler burcuysanız, onların eğitimini yakından takip etmek isteyebilirsiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, ayın son haftası olduğu kadar yeni bir haftanın da başlangıcıdır. Bu size hiçbir şey için hiçbir zaman geç olmadığının bir ispatı olabilir. Bakış açınızı hayatınızdaki diğer konularda da bu şekilde değiştirmelisiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden ya belirsizliklerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hassasiyetler öne çıkmış durumda. Sizi etkileyen kontrol dışı olaylar gündeme gelebilir. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Kabullenme içinde olmak gerekebilir. Sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli ve çalışkan olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Arkadaşlarınıza olan ilginiz sizi farklı alanlarda da başarılı olmaya sürükleyecektir.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla konuşurken onların ne düşündüğünü öğrenmek için daha istekli olmakta fayda var. Onların düşüncelerini anlayıp ona göre davranmaya çalışmak kendini geliştirmek için önemli olabilir. Daha çok dinlemeye özen göstermelisin.

2 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı önemli içsel çalışmalar yapabilirsiniz. Gün, genel bir detoks, stresi azaltma ve rekabetçi veya zorlu durumlara ara verme ihtiyacına işaret ediyor. Nitekim aynı zamanda bağlantı kurmak için de mükemmel durumdasınız. Başkalarıyla kurulan bağlantılar yaratıcı ve ilham vericidir. Uyum ve denge duygunuz, müzakere yeteneğiniz güçlü. Gün, her türden yaratıcı arayışları destekliyor. Risk alma ve rahatlık arasında bir denge bulma, tanıdık ve güvenli aktiviteler arama ve bunları heyecan verici, eğlenceli unsurlarla karıştırma konusunda alışılmadık derecede iyi bir konumdasınız.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında sizi üzen konulardan uzaklaşmalısınız

2 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile içi iletişimde kendinizi yorgun ve yılgın hissedebilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden düşük olabilir. Gereksiz ayrıntılara takılmaktan ve fazla düşünmekten kaçınmalısınız.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aşık olabilir, yeni birbulabilir veyateklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz. Gerginlikten uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bazıilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Kariyer amaçlarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Böylece daha stratejik hareket edebilme şansını yaklaşmanız mümkün. Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu.

2 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>