İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorgulayıcısınız Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda belirsizlikler yaşanabilir. Daha karmaşık adımlar atmamaya çalışmalısınız. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmanız gerekiyor.

Beklenmedik sorunlar ve sıkıntılar yaşanabilir. Her türlü etkiye hazır olmanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi maddi olarak daha rahat hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde veortamınızda yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Haftanın başında bunun planını yaparsanız diğer günlerde de sıkışmadan işlerinizi halledebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanın fiziksel ve mental sağlığınız için gerekli olduğunu unutmayın; programınıza bunu da dahil etmelisiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yeteneklerinizin üstesinden gelmeniz gereken bir gün olabilir. İlişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz, bu nedenle anlayışlı ve empatik olmaya özen gösterin. Fikirlerinizi tam olarak ifade etmek için zaman ayırın ve karşı tarafın duygularını da göz önünde bulundurun. Ayrıca, yapmamız gereken işlerde odaklanmada zorluklar yaşayabilirsiniz, bu nedenle planlarınızı düzenlemek ve önceliklere odaklanmak önemlidir. Enerjinizi uyandıracak yaratıcı aktivitelere zaman ayırarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cömert ve yardımsever tavırlarınızın çevreniz tarafından suistimal edildiğini gözlemleyebilirsiniz. Sınırlarınızı çizmekte kararlısınız. Eğitim hayatı devam eden bir İkizler burcuysanız, okuduğunuz bölümün size uygun olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Yeni arayışlar içerisine girmeniz an meselesi. Bazı problemleri içinizde büyüttüğünüzü fark ediyorsunuz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizin daha iyi versiyonuna hazırlanabilirsiniz. Bunu yapmadığınız zamanlardan pişmanlık duymayın. Hayat her zaman bir sonraki şansı verir ve sizden tek isteği bunu görüp değerlendirmenizdir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize vereceğiniz yeni şans ya da partnerinizden alacağınız şansı değerlendirmek hususunda verimli ve bilinçli tutumlar sergileyebilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işleri konusunda yoğun bir gün geçirebilirsin. Bu yoğun ortamın seni sıkmasına izin vermemelisin ama. Halledilmesi gereken ev işlerini bugünden ortadan kaldırmak ileride seni çok daha rahat hissettirebilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meraklısınız ve bağlantıdasınız ancak zaman zaman gergin olmak mümkündür. Derin bir yerden gelen yoğun bir çekim deneyimleyebilirsiniz veya zor bir zamanın ve karmaşık duyguların hatırlatıcıları olabilir. İlişkiler artık basit değil; gizli bir gündem veya duygusal tuzaklar hissedebilirsiniz. Bir şeye sırf bırakmaktan korktuğunuz için tutunmamaya dikkat edin. Sağlıksız takıntılar bugün netleşebilir. Bu biraz rahatsızlık verici olsa da, bazı şeyleri gün ışığına çıkarır, böylece onların sizi kontrol etmesine izin vermek yerine siz onları yönetebilirsiniz. Yine de manipülatif taktiklerden ve bunları kullananlardan uzak durun. Ayrıca değiştirilemeyecek veya değiştirilmemesi gereken bir konu üzerinde durmaktan kaçının.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün görüşeceğiniz kişilerin samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden sorumluluk beklentileri olan kişiler olacaktır.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön planda olabilir ancak anlaşmazlıklara dikkat. Gününüz güzel geçsin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizi kıran kişi, aniden karşınıza çıkacak. Onu gördüğünüz zaman ani tepkiler vermek yerine, daha sakin bur tutum sergilemeye gayret edin. İşinizde fazla hedef koyuyor, sonra bu hedefler arasında bocalıyorsunuz. Hedeflerinizi sadeleştirmeniz ve daha fazlan mücadele etmeniz size başarıyı getirir. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Son günlerde kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

4 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 02" R
Ay
Boğa
03° 23' 26" R
Merkür
Başak
19° 23' 23" R
Venüs
Terazi
26° 56' 53" R
Mars
Yengeç
09° 12' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 46"
Satürn
Balık
15° 05' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 34"
Lilith
Terazi
09° 13' 00"
True Node
Koç
06° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>