İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pozitif Bir Gün! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, zorluklardan kaçınmalı ve şartlara uygun adımlar atmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorluk yaşanmayacak. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Mesleki koşullardan elde edecek olduğunuz gelirleri doğru yönetmeye çalışın. Hata yapmamaya özen göstermeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyler kaybedeceğinizi düşünüp kaygılandığınızda yalnızca zaman kaybedersiniz. Bu kaygıya, telaşa son verdiğinizde sizi bekleyen işleri yapmak için zamanınızın ve motivasyonunuzun olduğunu göreceksiniz. Kendinizle ilgilenin, fiziksel ve ruhsal bakımlarınızı tamamlayın.

1 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sosyal ilişkilerinizde aktif ve iletişim konusunda yetenekli bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlarla kolaylıkla bağlantı kurabilir, fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Ancak, bu süreçte dikkatli olmanızda fayda var çünkü bazı kişiler sizi manipüle etmeye çalışabilir. Sizin içgüdüleriniz ve sezgilerinizle hareket etmek önemli olacak. Ayrıca, yakın çevrenizdeki sorunlara ve ihtiyaçlara daha fazla duyarlılık gösterebilir ve destek olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, yaratıcı faaliyetlerle meşgul olabilir ve enerjinizi olumlu yönde kullanabilirsiniz. Gözlem yeteneğiniz sayesinde önemli fırsatları keşfedebilir ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde ise dikkatinizi dağıtan konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Bu durumu kontrol altına alarak, günü daha verimli ve mutlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir İkizler burcuysanız, bugün neşeli ve yardımsever tavırlarınızla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, partnerinize oldukça duygusal yaklaşabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi önemsiyorsunuz. İlgi ve yeteneklerinize uygun bir kursa gitmeye karar vereceksiniz. Akşam saatlerini ev temizliği yaparak değerlendirebilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş nedeniyle temponuz artabilir. Yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız. Kendi işinizi kurmak, bunu ortaklarla yürütmek adına bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Zıt fikirlere karşı takındığınız tavrın farkında olmanızda fayda var.

1 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Ödemeler ile ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmekte isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda olumsuzu çekme meyilinizi durdurmaya çalışın. Öz disiplininizi geliştirme çalışmaları yapmaya başlamak için oldukça uygun bir gün

1 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların seninle daha az iletişim kurması canını sıkmamalı. Bu tür konulardaki sorun seninle ilgili olmayabilir. İnsanların kendi hayatlarıyla ilgili sorunlar yaşamaları mümkün olabilir. Onlara yardımcı olmak için senin daha istekli olmanda fayda var.

1 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir durumu yanlış yönden görme eğiliminiz var. Tutkulu düşünceler romantizm,ve uzun vadeli planlamayla ilgili algıları bulanıklaştırabilir. Önemli bir söz veya karar verme konusunda emin olmanız pek olası değildir ve belirsizlik hissini yok etmeye çalışmak yerine dinlenmeye veya mola vermeye zaman ayırmak daha iyi olabilir. Aslında önemsiz konularda kararsızlık içinde kalmanın, bazen bir kararın sonuçlarıyla uğraşmaktan daha fazla enerjinizi tüketebileceğini düşünün. Sizi iyi hissettiren şeye odaklanın ve mümkün olduğunca başkalarının ne düşündüğünü veya söylediğini dikkate almayın.

1 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi yansıtabileceğiniz ortamlardasınız.

1 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

1 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar önemli olacaktır. Ayrıca güçlü yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Seyahat, eğitim, planı yapabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

1 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Sevgiliniz bir art niyet taşımıyor. Sonradan üzülmemek için iyi düşünün. Gereksiz bir gurur yüzünden kaçırdığınızteklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için bugünden tedbirli olmaya çalışın. Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamayın.

1 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 02" R
Ay
Boğa
03° 23' 26" R
Merkür
Başak
19° 23' 23" R
Venüs
Terazi
26° 56' 53" R
Mars
Yengeç
09° 12' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 46"
Satürn
Balık
15° 05' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 34"
Lilith
Terazi
09° 13' 00"
True Node
Koç
06° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>