İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Başlangıçlar Kapıda! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal yoğunluk içerisine giriyorsunuz ki bu da karmaşıklık yaşanmasına neden olabilir. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmeli, birlikteliğinize yönelik adımlar atmalısınız. Olanaklar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi biraz daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Aileniz veya başkasından kaynaklı paranızla alakalı gecikmeler gündeme gelebilir. Hem bugünü hem de yarını ilgilendiren bir planınız varsa, şimdiden bazı önlemler almaya çalışın. Olanakları değerlendirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Her zaman bir koşturmacanın, telaşın içinde olmak zorunda değilsiniz. Sorumluluklarınızdan arta kalan zamanlarda mental ve fiziksel sağlığınız için keyif alacağınız konularla ilgilenmek sizi bir arkadaşlıktan daha mutlu edebilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim kurma ve insanlarla bağlantı kurma becerileriniz ön plana çıkacak. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için harika bir gün olacak. Aynı zamanda, hayatınızda yeni tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrabalarınız içinde sıcakkanlı haliniz dikkat çekiyor. Bu özelliğiniz her zaman sevilen bir karakter olmanızı sağlıyor. İlişkisi olmayan İkizler burcuysanız, eski bir arkadaşınıza farklı duygular beslediğinizi fark edebilirsiniz. Bu durum yeni bir birlikteliğin habercisi olabilir. Salonunuzda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizdeki bazı sorunların kaynağını görmekten kaçınmamalısınız. Bir yol belirlemek kadar bu yola neyin destek neyin köstek olacağını da öngörebilmelisiniz. Duygusal ve hassas bir gün geçiriyor olsanız bile bunun sağduyulu olmanıza, mantığınıza kulak vermenize engel olmaması için hedeflerinize sıkı sıkı tutunmalısınız.

7 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarı için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bu sizi duygusal açıdan yorabilir. İşlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı mucizeler hayatınıza girebilir. Hayatınızla ilgili verdiğiniz bir takım kararların doğru olduğunu görmek sizi geleceğe dair heveslendirerek iyi gelebilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok farklı ve hızlı düşündüğünü fark edebilirsin. Üretken olmanın avantajını kullanıp aklına gelenleri not etmeyi ihmal etmemelisin. Yeni programlar yapmaktan çekinmemek senin için yararlı olacak.

7 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün erkenden kesin bir karar vermeyi kolay bulmayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şey, en iyi veya en mantıklı olduğunu düşündüğünüz şeyle çelişebilir. Şimdi yönünüzü bulmak için bir mola vermekten yararlanabilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe iyi tarafı görmenizi sağlar. İyi duygular karşılıklıdır ve özellikle fikirleriniz ve ilgi alanlarınız konusunda desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Güçlü bir karşılıklı uyum duygusu olabilir ve başkalarıyla birlikte ve onlar aracılığıyla barış ve güvenlik duygularında genel bir artış olabilir. Rahatlatıcı aktiviteler çekici ve hatta tedavi edici bile olabilir; stres veya gerginlikten kurtulmanın yollarını aramak ve bulmak için harika bir zamandır.

7 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, romantik ve duygusal yönlerinizi istemeseniz de ortaya çıkarıyor. Çünkü, hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Egolarınız ortaya çıkabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi fazlasıyla şanslı hissedecek ve sorunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Olumsuzlukların yavaş yavaş geride kalabileceği bir sürece giriyorsunuz. Kontrollü ve planlı olduğunuz sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Anlaşılabilir adımlar attığınız takdirde ikili ilişkilerden yana da sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Almanız gereken bir karar karşısında duygularınız ve mantığınızla savaşıyorsunuz. Rahat davranıp, olayların akışına kendinizi bırakırsanız bu savaştan galip çıkan siz olacaksınız. Beklemediğiniz gelişmeler, sevineceğiniz olaylar söz konusu. Bu olaylar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Bir arkadaşınızın desteğiyle ortak olacağınız iş, hayatınızı küçük çaplı da olsa değiştirecek. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir

7 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>