İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmişten Ders Çıkartıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlamaktan kaçınmanız gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın. Birlikteliği olmayanlar için de yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

Kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Sabırlı olduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak.

Gelir ve gider arasında denge kurmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize bir yol çizmiş olmak o yolu aşmak için gerekli fakat yeterli değildir. Bugün neyi yeteri kadar yaptığınızı düşünmelisiniz. Kara kutunuzu açtığınızda ve yüzleştikleriniz karşısında objektif olduğunuzda hoşunuza gitmeyen, saklanan ya da küçümsenen her detayın aslında bir sorumluluk oluşturduğunu görebilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün yaratıcı düşünceleriniz ön planda olacak. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak veya yeni ilgi alanları keşfetmek için harika bir gün olabilir. Arkadaşlarınızla keyifli bir zaman geçirmeyi düşünebilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahveyle başlıyorsunuz. Dün gece geç yatmanız sabah erken uyanmanızı zorlaştırıyor. Bugün gittiğiniz alışveriş merkezinde mutfağınız için yeni parçalar satın alabilirsiniz. Yakın zamanda sevgilinizden ayrıldıysanız eğer partneriniz ikinci bir şans istemek için kapınızı çalabilir. Geçmişten ders çıkartmak hızlı karar almamanızı sağlıyor.

3 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlarınızla olmak ve destek görmek güzel olacak. Duygularınızı olumlu kılan fırsatlar var.

3 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem paylaşımın güzelliğini tadabilir hem de farklı bakış açılarının hayatınızı ne denli düzene sokabileceğini görebilirsiniz. Bu size iyi gelecek.

3 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınındakilerin seninle her zamankinden daha az iletişime girmesi canını sıkmasın. Sorun seninle alakalı değil. Kendi hayatlarıyla ilgili sorunlar onları fazlasıyla meşgul edebilir. Onlara yardımcı olmayı düşünebilirsin.

3 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı açılardan bugün biraz kafa karıştırıcı olabilir. Değişiklikler yolda ve oldukça olumlu ancak değişimin kendisi algıları bulanıklaştırabilir. Şimdi, günlük işlerinizden, iletişimlerden veya şimdi yeniden başlayan meselelerden daha fazla tatmin bulacaksınız. Romantik ve yaratıcı konular ilerliyor ve daha hafif veya daha tatmin edici geliyor. Odağınız geçmişten ziyade nereye gittiğinize daha çok odaklanır. Yine de en iyi sonuçları almak için acele etmeyin. Eğer mümkünse bugün değer yargısı gerektiren durumlardan kaçının. Bugünün ilerleyen saatleri, iyi niyet ve fikir paylaşımı açısından ödüllendirici olabilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

3 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Senin için haber okları var. Aşkta ve işte pozitif haberler geliyor. Sakın iyimserliğini ve umudunu yitirme ve sezgilerine sonuna kadar güven. Olumlu titreşimler alıyorsun. Öncelikle kendine güvenmelisin, özgüvenin tavan yapmalı. Bugünden sonra da başkalarına güvenmeyi öğrenmelisin. Eğer hayatının her alanında özgüvenli olursan çok başarılı olacaksın.

3 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok kararsız hissedeceğiniz bir gün. Karamsar düşünceleriniz yanlış adımlar atmanıza sebep olabilir. Olaylara fazla duygusal yaklaşmaktan kaçınıp kendinize özgürlük tanımalısınız. İş hayatında lider ruhunuz nedeniyle hep yöneten konumunda olmak istiyorsunuz. Bugün başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün.

3 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 58" R
Ay
Boğa
24° 48' 28" R
Merkür
Başak
22° 06' 44" R
Venüs
Terazi
28° 44' 03" R
Mars
Yengeç
10° 01' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 53"
Satürn
Balık
14° 58' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 58"
Lilith
Terazi
09° 22' 45"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>