İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Hobilere Yöneliyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her şey daha karmaşık olmaya başlayabilir. Her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelmelisiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya odaklanın.

Mesleki olarak beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. Doğru olana yönelmeniz gereken bir gün. Başarıdan uzaklaşmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftasonu olması zaman konusunda esneklik yapmanıza yardımcı olabilir. Dolayısıyla aklınızdan geçenleri uygulamak, gerekli görüşmeleri yapmak, arkadaşlarınızla bir araya gelmek sizi sıkıştırmayacaktır. Enerjiniz ve zamanınız bu kadar uyumlu ilerliyorken sizin de bu ilerleyişe katılmanız bugünün seyrini değiştirebilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkacak. İnsanlarla kolaylıkla iletişim kuracak ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Olayları farklı açılardan değerlendirmek için zaman ayırın ve esnek olun. Aynı zamanda ilişkilerinizde dürüst ve açık olmaya özen göstermelisiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sabah erkenden tatil için yola çıkıyorsunuz. Yapacağınız bu küçük kaçamak ile bütün ayın yorgunluğunu atıyorsunuz. Bugün telefonda fazla vakit geçirdiğinizi düşünebilirsiniz. Telefondan uzaklaşarak farklı hobilere yönelmek isteyebilirsiniz. Ailenizden gelecek maddi destekle geçen aydan kalan borçlarınızı kapatıyorsunuz. Gelen para sizi çok rahatlatıyor.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konulardaki endişelerinizi doğru bir planla aşabilirsiniz. Bunun için önce harcamalarınızı kontrol altına almak ve elinizdeki imkanlara odaklanmak gerekebilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan meşgul eden konular gündeme gelebilir. Ailevi bir konu üzerinde daha fazla düşünmek ihtiyacı hissedebilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin belirgin şekilde arttığını gözlemleyebilirsiniz. Mevsimsel kış döngüsü sizlerden olumlu yönde etki yaratarak 3. göz çakranızı aktive edebilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrende olan biten sosyal etkinlikleri takibe almakta yarar var. Bu ortamlar sayesinde sosyalleşmek yeni insanlarla tanışmanı kolaylaştıracak. Bu sayede yeni bakış açıları kazanıp hayata daha farklı bakma imkanı bulabilirsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rahat ve kolay aktivitelere çekiliyorsunuz. Yine de bir dirençle karşılaşabilirsiniz. Bir miktar huzursuzluk olabilir ve ilerlemeden önce hayal kırıklıklarını çözmek akıllıca olacaktır. Bir şeyi bağımsız olarak yapmayı istemekle başkalarının katılımını istemek arasında bocalayabilirsiniz. İçinizde bir kaos hissediyorsanız, muhtemelen dış dünyayla çok fazla uğraşmamak daha iyidir. Bugünün enerjileri sizi bazı noktalarda şaşırtma veya hayal kırıklığına uğratma eğiliminde olduğundan, sonuçlara varmak için zaman ayırın. Yine de şimdi yapacağınız ayarlamalar daha güçlü bir konuma yol açabilir. Bugün girilen tartışmalar çıkmaza girme veya büyümeye çok az yer bırakma eğilimindedir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kombinasyon işlerinizi ön plana çıkaracak ve olayları çeşitli yönleriyle irdeleme şansını yakalayacaksınız. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınız sizi rahatsız edecek.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Beraber seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Aile içi iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler biraz katı olabilir. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar meydana gelebilir. İlişkilerinizdeki seçimlerinizde sezgilerinize de kulak vermelisiniz. Dikkatli olun! Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp çevrenizdekilerle tartışmayın. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

2 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 58" R
Ay
Boğa
24° 48' 28" R
Merkür
Başak
22° 06' 44" R
Venüs
Terazi
28° 44' 03" R
Mars
Yengeç
10° 01' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 53"
Satürn
Balık
14° 58' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 58"
Lilith
Terazi
09° 22' 45"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>