İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsızsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, ufak tefek problemlere çok fazla takılı kalmamalısınız. Doğru olan ne ise, bu süreçte ona yönelmelisiniz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Her şeyi hemen halletmek istiyorsunuz ancak bu şu an için pek de mümkün olmayacak.

Gelir ve gider arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Her türlü sorunun üstesinden gelmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlar sizin için bir rekabet alanına dönüşebilir. Bir balığın uçamaması onu beceriksiz yapmadığı gibi sizin de istediğiniz gibi sonuçlanmayan durumlar kendinizi kötü hissetmenize neden olmaz. Kendinizi manasız yarışlardan uzaklaştırın; hayatı bir arena olarak görmemelisiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkabilir ve etrafınızdaki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. Fikirlerinizi açıkça ifade edebilir, başkalarının da fikirlerine daha açık bir şekilde kulak verebilirsiniz. Ancak, duygusal konularda kararsızlık yaşayabilir ve ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Dengeli ve sakin bir tutum sergilemek önemli olacaktır. Ani değişiklikler karşısında esnek olmaya çalışın ve hayatın akışına güvenin. Ufak tefek aksiliklere takılmadan, günü keyifli ve olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir İkizler burcuysan, birden fazla işten geri dönüş alabilirsin. Kendin için en doğru işi seçmek istiyorsun. Bu yüzden bilgi ve tecrübelerine güvendiğin kişilere danışacaksın. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, kendini motive hissedemiyor olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, yalnızlıktan artık sıkıldığını fark edeceksin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, ziyaretler ve eğitsel konular açısından oldukça hareketli ve renkli geçebilir. Kafaca verimli bir gündesiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gerekgerekse diğer herhangi bir konuda seçenek veya yol fazlalığını gördükçe karar vermekte problem yaşayabilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yanlış anlaşılmalara ve söylenilen yalanlara dikkat etmen gerekebilir. İnsanlarla iletişimi artırman çok daha faydalı olacak. O yüzden sadece kulaktan dolma bilgilerle değil, kendi araştırdığın şeylere inanmalısın.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla iletişim, bağlantı kuruyor ve dışarı çıkıyorsunuz. Konuşkan, ilgili ve etkileşimlisiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ifade ediyorsunuz ve başkalarına dokunmaya daha yatkınsınız. Özel haberler veya dedikodular, bol miktarda bilgi toplama, bir bağlantı hissi veya sorunların üstesinden gelme hissi güne hakim olabilir. Çoğunlukla zihinsel seviyelerde meşgul olma zamanı. Bugün, zihinsel odaklanma kolayca gelir ve mevcut görevlerinize ve ilgi alanlarınıza hoş bir şekilde adanmış hissedebilirsiniz. İnsanlar sizi ciddiye alıyor ve sizden tavsiye ve cevaplar arıyor. Bir projeye taahhütte bulunulabilir veya bir akrabanıza veya tanıdığınız birine yardım edebilirsiniz. Bir şeyleri planlamak kolaydır ve kendinizi disipline hissedersiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili ikizler, yakın gördüğünüz kişilerle keyifli vakit geçireceğiniz bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler varsa buzları eritmek için harika; sevginizi gösterebileceğiniz, sevgiyi hissedebileceğiniz, değerli hissedeceğiniz bir zaman aralığı.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz ve kendinize de zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu ve sorunları paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarı getirecek.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>