İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yapıcısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Kendinizi duygusal olarak daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz ve bu da birlikteliğinize karşı olan yaklaşımlarınızın da değişim gösterebileceği anlamına gelmekte. İlişkinizin sizin açınızdan önemli olduğunu düşünüyorsanız da bunu birlikte olduğunuz kişiye bir şekilde belli etmeye çalışın.

Mesleki konularda daha duyarlı davranacaksınız. Genel olarak iyimserliğinizle dikkat çekmeye başlıyorsunuz. Sınırlarınızı yeniden keşfedebileceğiniz bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Karmaşık durumların tadınızı kaçırmasına müsaade etmemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde yeni bir sayfa açma zamanı geldiğini düşünebilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirin, isteklerinizi dile getirin ve engelleri tespit ederek bir yol haritası oluşturun. Eğitime ve gelişime önem vermek, çevrenizle uyumlu ilişkiler kurmak, gerçekleri konuşan ve yapan kişilerle bir arada olmak size daha iyi hissettirebilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim konularında şanslı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Fikir alışverişlerinde bulunmak, yeni insanlarla tanışmak veyagörüşmeleri yapmak için uygun bir zaman olabilir. İçinizden geçenleri net ve açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ancak dengenizi korumak ve aceleci davranmamak önemli olacaktır. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan ek gelir elde edeceğinteklifleri alabilirsin. Evlilik hazırlığı yapan yakınınla ilgili şok edici bir haber duyabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, geçmişte sana aşk itirafında bulunmuş kişiyle iletişime geçmek isteyebilirsin. Bu sefer adım atan taraf sen olacaksın.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, yeni bilgiler edinmek ve ufkunuzu genişletmek için harika bir gün olabilir. Eğitim, seyahat veya felsefi konularla ilgilenebilirsiniz. Farklı kültürler ve inançlar hakkında bilgi edinmek size yeni bakış açıları kazandırabilir. Kapıları aralayın. 

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız renklenebilir. Ticari konulardaki gelişmeleri göz ardı etmeyin. İşlerinizi kontrolden geçirmeye çalışın. Bazı konular zihninizi bulandırabilir. İşlerinizde vereceğiniz mücadele gün içinde sonuç getirmeyebilir. Eğitimle ilgili konularda yabancılardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkılganlık hali hissedebilirsiniz geçici olduğunu bilin. Orta tempolu egzersizler iyi gelecektir. Kendinizi maddi anlamda daha bereketli hissedeceksiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algılarını açık tutmalı ve etrafta olan bitene dikkat etmelisin. Maddi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Hayatında değişmesini istediğin konularda, alacağın kararlarda dikkatli davranman gerekebilir bugün.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konu üzerinde hızla ilerlemek ile geri çekilmek veya beklemek arasında gidip gelebilirsiniz, bu da gün içinde sinir bozucu olabilir. Geçmişin bazı hoş olmayan anılarından kurtulmak istiyorsunuz ancak bunu rastgele veya ani bir şekilde yapmak iyi sonuç vermeyebilir. Neyse ki, gün ilerledikçe sezgileriniz devreye giriyor. Özsaygınızı ve kendinize olan inancınızı artıran deneyimlerden keyif alabilirsiniz. İş akışınızı iyileştirmeye yardımcı olacak fikirler üretebilir ve pratik çözümler konusunda yaratıcı olabilirsiniz. Diğer insanlar size çekimser bir şekilde yaklaşabilir ve dünya ile nazik bir yaklaşımla en iyi şekilde iletişim kurabilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, onun adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ani gelişmelerle hem maddi hem de kariyer hayatınızda kalıcı gelilmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızın artışı kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Üstünlüğünüzü karşı tarafa kabul ettirmek için, gerekli donanıma sahipsiniz ama aceleci tavırlarınız tepki toplayabilir.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 14' 31" R
Ay
Koç
19° 58' 06" R
Merkür
Başak
17° 43' 41" R
Venüs
Terazi
25° 51' 21" R
Mars
Yengeç
08° 42' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 26"
Satürn
Balık
15° 09' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 04"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 45"
Lilith
Terazi
09° 07' 03"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>