İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikir Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, şartların değişim göstermesiyle beraber tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki anlamda olumlu haberler alabilirsiniz. Tüm istediklerinizin gerçekleşme ihtimali var. Şartlara uygun hareket edebileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal durumunuzda bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hisleriniz çok yoğun olabilir ve bu yüzden yapacaklarınıza şaşırabilirsiniz. Böyle durumlarda birinin size akıl vermesini bekleyebilirsiniz ancak ne istediğinizi bilmedikten sonra bu da bir işe yaramayabilir. Bugünü mümkünse yalnız, sakin, gerekmedikçe telefon ya da sosyal medyayla ilgilenmeyerek geçirmeniz önemli olacaktır.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün İkizler burcu için iletişim becerileriniz ön plana çıkabilir. Kendinizi net ve açık bir şekilde ifade etmek, başkalarıyla daha kolay anlaşmanızı sağlayabilir. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin ve çevrenizdeki insanlarla samimi diyaloglar kurun. Aynı zamanda sosyal ilişkilerinizde de aktif olabilir, eğlenceli etkinliklere katılabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, ortaklık teklifine sıcak bakabilirsin. Daha dengeli bir hayat yaşamak istiyorsun. Bunun için de bazı alışkanlıklarını değiştirmen gerektiğinin farkındasın. Bilgi ve yeteneğine güvendiğin bir kişiden kariyer anlamında fikir almak isteyebilirsin. Bu aralar tatlıyı çok sık tüketiyor olabilirsin, dikkat!

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Sezgilerinize güvenin ve risk almaktan korkmayın. Üzülmenin değil, bunları kenara bırakarak devam edecek yollar bulmanın günündesiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak isteyebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kişisel konularda fazla diretmeyin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizden çıkarmanız gereken bir meblağ sizi epey zorlayabilir hatta üzebilir ancak evrene güvenmeli ve akışa bırakmalısınız bazı konuları.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde öfke düzeyinin gereksiz yere yükseldiğini hissedebilirsin. Bunu kontrol etmek ve ani patlamalarla başa çıkabilmek için daha fazla fiziksel aktiviteye odaklanman gerekebilir. Duygusal gerginliği atmanın bir yolunu bulmalısın.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kariyeriniz hakkındaki duygularınız değişiyor. Bu sizi yanlış yola yönlendirmek için değil, öncelikle hedeflerinizi sorgulamanız ve nihayetinde onları güçlendirmeniz için iyi bir zaman olabilir. Gerçekten ne istediğinizi öğrendikçe yön eksikliği gibi görünen şey sizin lehinize çalışabilir. Kendinizi anlamak için önemli bir zaman. Gerçek amacınızı keşfetmek için derinlere inmeyi hedefleyin. Bugün, ev işlerinizi veya sorumluluklarınızı yerine getirirken telaşlı bir yaklaşım benimsememeye çalışın, çünkü bu yalnızca kaygı seviyenizin artmasına neden olur. Bugün anlık tatminle daha az ilgileniyorsunuz ve bugün uzun vadede size neyin fayda sağlayacağıyla daha çok ilgileniyorsunuz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi rahat ifade edebilir ve çevrenizle uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Otoritelerle anlaşmakta biraz zorlanabilirsiniz, ama bu geçici bir durum. Gününüz harika geçsin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirleyeceksiniz. Detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile bugün Ay'ın bulunduğu konum, size destek verecek

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>