Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Duygularınız tam olarak ifade etmekten kaçınabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olduğunuz sürece genel olarak daha rahat hissedebilirsiniz.

Mesleki anlamda kendinizi daha kontrollü hissedeceksiniz. Attığınız her adımı tekrar tekrar ölçmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli bir düşüncede, kuralda, konuda sabit kalmak sizi sıkıştırabilir. Hayatın monotonlaştığını, size bir şey katmadığını düşündüğünüz bir durumda bu devamlılığın getirilerinin ne olduğuna odaklanın. Emek isteyen işlerin zamana ihtiyacı vardır; pes etmediğinizde o zamanı doldurabilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve istekli bir şekilde işlerinizi halletmek için motive olabilirsiniz. Kararlılığınız sayesinde hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Ancak, ani tepkiler vermekten kaçınmalı ve daha dengeli hareket etmeye çalışmalısınız. İletişim konusunda hassas olmak ve empati kurmak önemli olacaktır. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı davranarak olumlu etkileşimler yaşayabilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tam anlamıyla unutamadığın, hala kalbinin aşkla çarpmasına neden olan bir kişi varsa, barışma cesareti göstereceksin. “Aşkta gurur olmaz” diyeceksin. Yakın arkadaşının bazı kırıcı davranışları, arana mesafe koymana neden olabilir. Öğleden sonra gelecek telefonlar, sana “bu kadar da olmaz” dedirtecek cinsten haberler olacak.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin düşünmekte, kalmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek adına boşvermeyi, üzerinde durmamayı tercih ettiğinizde sorumluluklarınız daha da artabilir. Bugün bir ucundan tuttuğunuz her düşüncenin, yarın sizi tümüyle kucaklayacağını unutmayın.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularla mücadele etmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin sıkılmasını istemiyorsanız ilişki içerisinde onu tanımayı hedeflemeli ve hem kendinizi hem de partnerinizi mutlu etmek için çaba göstermelisiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgini çeken konulara odaklanmak ve yeni şeyler öğrenmek önceliğin olabilir. İlgili olduğun konularda araştırmalar yapmak ve kendini geliştirmek sana daha iyi enerjiler katacak ve daha keyifli şeylere odaklanabileceksin bugün.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün sosyal medya aracılığıyla şanslı bağlantılar kurmak mümkün olabilir. Gerçekten ilginç ve faydalı şeyler öğreniyorsunuz ve becerilerinizi henüz üretken bir şeye dönüştürmüyor olsanız da kendinizi geliştirmek ve ileride size çok faydası olacak bilgiler edinmek için kritik bir zamandır. Özellikle bir fikir ve muhtemelen bazı çığır açıcı düşünceler konusunda heyecanlanabilirsiniz. Hem duygusal hem de zihinsel enerjiniz yüksek ve ertelediğiniz projeleri veya görevleri ele almak konusunda harika bir motivasyon hissedebilirsiniz. Sevgi dolu veya romantik duygular yükseliyor ve muhtemelen sizi iyileştirmeler yapmaya motive ediyor.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlığınıza dikkat edin sevgili koçlar, strese bağlı sağlık sorunlarınız tetiklenebilir. Günlük yaşantınızı kolaylaştıracak planlamalar yapmalısınız. Hayatınızdaki değişimlere adapte olmak zor gibi görünse de uzun vadede değişimler size iyi gelecek.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler veya sağlıkla ikgili konularda düzenleme yapabilirsiniz ancak iletişim sorunları ve ikilem yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, birçok fırsatların gündem kazanacağı bir gün. Yaşam kalitenizi arttıracak olayları irdelemek zorundasınız. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün. Sinirli davranışlardan sakınmalısınız.

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 30" R
Ay
Koç
10° 24' 19" R
Merkür
Başak
16° 33' 34" R
Venüs
Terazi
25° 05' 06" R
Mars
Yengeç
08° 20' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 12' 07"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 16"
Lilith
Terazi
09° 02' 52"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>