Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tepkilisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Daha temkinli olmanız sizin açınızdan iyi olacaktır.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

Madsiyatla ilgili konulara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki dengeyi doğru kurduğunuz sürece rahat edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ilişkiler ve işbirlikleri ön planda olabilir. Üzüntü ve stresinizin temelinde bazı davranışlarınız yatabilir. Diplomatik olmanız ve çatışmalardan kaçınmanız faydalı olacaktır. Uzlaşmadan yana olan kendini belli edecektir; kendinizi belirsizlikler içinde yormayın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ani kararlar alabilir ve hızlı hareket edebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve cesaretiniz artacak. Ancak, fevri davranmaktan kaçınmalı ve kararlarınızı dikkatlice düşünmelisiniz. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz sayesinde karşınızdakileri etkileyebilirsiniz. Israr ve agresiflikten kaçınarak, pozitif ve yapıcı bir tutum sergilemeye çalışın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para kazanma metotlarını değiştirmeye karar verebilirsin. Özellikle bu dönem ses tellerinle ilgili hassasiyetin söz konusu olabilir. Bir uzmana görünmende fayda var gibi görünüyor. Ailenin de içinde bulunduğu bir miras davası söz konusuyla akrabalarına karşı sert bir tutum sergileyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, yakın arkadaşının seni tanıştırmak istediği kişiye şans vermek isteyebilirsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı telaş içinde yaşayamazsınız. Bu sadece nefes almak olur ve size daha fazlasının gerekli olduğunu kaçırabilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek, sevdiklerinizle bir arada olmak yaşamın gerekleri ve keyifli yönlerini size göstermeye yardım edebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Uyumlu davranmak ikiniz içinde daha iyi olacak. Kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. Ortak konularda sizi zihnen sıkıştıran olaylar gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Anlaşmalar gündeminizi etkileyebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konulara yönelirken, işlerinizde yeterince ilgi gösteremeyebilirsiniz. İş hayatınızda prestij sahibi olmak isterken kontrolcü görünebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iletişimin kuvvetlendikçe daha güzel başarılar ve kazançlar elde edebilirsin. Hem maddi hem de manevi konularda daha güzel sonuçlar elde etmek için diplomatik olmalı ve kalp kırmamaya özen göstermelisin bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç,ve rutin alanınızdaki olumlu etkiler, bugün hayatınıza daha heyecanlı bir tat getiriyor. Görevlerinizi yerine getirmek sizi mutlu edebilir ve hayatı daha basit ve anlamlı kılabilir. Özellikle ilişkileriniz ve duygularınız konusunda daha fazla yapı ve öz disipline ihtiyaç duyabilirsiniz. Listeler ve planlar yapmak size rahatlatıcı gelebilir. Ne bekleyeceğinizi bildiğinizde, daha rahatlamış hissedersiniz ve daha üretken olabilirsiniz. Her gün böyle olsa sıkıcı gelebilirdi ancak bu dönem gelişen disiplin, tam da ihtiyacınız olan ferahlığı sağlıyor. Bugün planı takip etmek ve işleri düzene koymak size hem tatmin hem de huzur verebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişki kurduğunuz insanlarla yaşadığınız problemlerin sizi ilişkiler konusunda her geçen gün biraz daha profesyonelleştirdiğini kabul edin. Öğrenmeniz gerekenlere odaklanın. Siz değiştikçe, hayatınıza çektiğiniz insanların kalitesi de değişecek.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, tatil, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca partnerinizle, ortağınızla beraber ortak kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir,istediğiniz ortamlarda bulanamıyordunuz. Artık kendinizi daha da iyi ifade edebileceksiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 06" R
Ay
Koç
10° 17' 59" R
Merkür
Başak
16° 32' 48" R
Venüs
Terazi
25° 04' 36" R
Mars
Yengeç
08° 20' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 58"
Satürn
Balık
15° 12' 09"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 17"
Lilith
Terazi
09° 02' 49"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>