Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunlar Karşısında Daha Cesursun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin senin bakış açına göre bazı şeyleri görmesi zor olabilir. Ona kendi gerçeklerini kabul ettirmek yerine aranızdaki fikir ayrılığını kabul etmek daha sağlıklı olabilir senin için. Israrcı olmamalısın bugün.

Değişik planlarınızın hayatta karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya vermiş görünüyorsunuz.

Bazı şeyleri çözdüğünü veya hallettiğini düşünebilirsin bugün. Ancak aceleci olmamalısın. Maddi konularda geride bırakmak istediğin mevzuların geri dönmesi olası. O yüzden hareketlerinde dikkatli olmalısın bugün.

Duygusal gerilimlerin vücudunda etki bırakmaması için açık hava yürüyüşlerine özen gösterebilir ve meditasyon gibi konulara odaklanabilirsin. Sinir ve stresten uzak durmak için kendine dikkat etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların her söylediğine inanmamalısın bugün. Algılarını açık tutmalı ve sana söylenen sözlerin aslını astarını araştırmalısın. Her şeye inanarak hareket etmek seni zor duruma sokabilir bugün.

14 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünyaşamında hedeflerinize odaklanma zamanı. Kendinizi daha motive hissedebilir ve başarı için gerekli adımları atmaktan çekinmeyebilirsiniz. Kararlarınızı sağlam şekilde savunmanız gerekebilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş ilişkin yüzünden yıpranan duygularının tazelenip yenilendiğini hissediyorsun. İşine ve günlük hayatına olan konsantrasyonun artıyor. Problemler karşısında daha cesur kararlar alabilirsin. İş yerinde ki potansiyeline fark eden yöneticiler seni farklı bir alanda değerlendirmek isteyebilirler.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yıldıran, heyecanınızı söndüren haberler alabilirsiniz. Durmak yerine yön değiştirmeyi her zaman tercih ediyor olsanız da bugün bu sizi biraz zorlayabilir. Bir seçim yapmanız gerektiğini hissederek yanlış bir seçim yapmamak için duygularınızı mantığınızla aynı paydaya getirmeye çalışın.

14 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel alanda oldukça aktif olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle etkinlik organize etmeniz mümkün. İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz konularda kendinizi bir parça kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. Riskli konularda karar verme konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

14 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin sıkılmasını istemiyorsanız ilişki içerisinde onu tanımayı hedeflemeli ve hem kendinizi hem de partnerinizi mutlu etmek için çaba göstermelisiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olası anlaşmazlıkların seni etkilemesine izin vermemelisin. Başkalarının söylediğine aldırış etmeden kendi bildiğini yapmaya devam etmen gerekebilir. Tartışma ortamının seni engellemesine, durdurmasına izin vermemelisin bugün.

14 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, günün ilk yarısında bazı iletişim sorunları veya gecikmeler yaşanabilir. Yanlış anlaşıldığınızı hissedebilir veya bir şey hakkında konuşmayarak ya da bir şey hakkında vaktinden önce konuşarak istemeden kendinizi yanlış tanıtabilirsiniz. En iyi sonuçlar için bir kararı zorlamak yerine sürece güvenin. Nitekim gün ilerledikçe, duygusal kaygılarla dikkatiniz daha az dağıldığı için problemleri çözmek daha kolay olabilir. Kendinizi sıkıntılardan sıyırmak daha kolay hale gelir ve güzel iç görülere ulaşabilirsiniz. Hayal gücünüz sizi şimdi yaratıcı yerlere götürüyor ve özellikle de evde ve işinizde hayatı daha kolay ve daha ilerici hale getiren planlar veya prosedürler düşünmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Aile hayatınıza, paraya veya düzenli rutinlerinize yaklaşmak için yeni teknikler oluşturmak veya farklı ve ilham verici yöntemler kullanmak başarılı ve eğlenceli olabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

14 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç, bugün seyahat, eğitim, yakın çevre ve kardeşlerle ilgilenmek için harika bir gün olabilir. Aynı zamanda aşk, tatil, eğlence ve hobilerinizle ilgili koruma ve şans sizinle olacak. Bugününüzün harika geçmesini dilerim!

14 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor ve finans konularında isteklerinizi yapılandırmak istiyorsunuz.

14 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 41" R
Ay
İkizler
04° 10' 47" R
Merkür
Başak
23° 20' 16" R
Venüs
Terazi
29° 32' 17" R
Mars
Yengeç
10° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 04"
Satürn
Balık
14° 56' 03"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 20"
Lilith
Terazi
09° 27' 08"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>