Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkatlisiniz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak karmaşıklık yaşanabilir. Tavırlarınız konusunda biraz daha anlaşılabilir olmanız gerekmekte. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz takdirde daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

Mesleki olarak beklenmedik hatalar yapabilirsiniz. İstediklerinize ulaşma arzunuz bir hayli fazla ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Daha kontrollü olmanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Elinizden geleni yapmanzı gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylere mecbur hissetmekle gereklilikler arasında sınır çizmeniz gerekebilir. Hislerinizi paylaşmakla ilgili tereddütlerinizi bir kenara bırakmaya çalışmalısınız. Bu size üzerinizdeki baskıyı ve kafa karışıklığını aşma konusunda yol gösterebilir. Sevdiklerinizle, yakın gördüğünüz kişilerle bir araya gelmek enerjinizi yükseltebilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kariyerinizde önemli bir adım atabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Fakat dikkatli olmalı ve gereken özeni göstermelisiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün söylediğiniz her kelimeye çok dikkat etmelisiniz. Arkadaşınızın size verdiği sırrı ağzınızdan kaçırabilirsiniz. Sabit fikirli olmaktansa geniş perspektiften olaylara bakmanın sizi geliştirdiğini fark edeceksiniz. Bu durum sizin gelişmenize katkı sağlayacak. Akşam komşunuzu çay içmeye davet edebilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi kendinize saklamak kadar bunları nasıl sakladığınıza da önem vermelisiniz. Bazı şeylerin üstünü örtmekten, konuları ertelemekten vazgeçtiğinizde durmanın sizi adım atmak üzere beslediğini fark edebilirsiniz. Hayata, burada hiçbir şeyin zayi olmayacağını düşünerek yaklaştığınızda o da size aynı karşılığı ödülüyle birlikte verecektir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel alanda oldukça aktif olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle etkinlik organize etmeniz mümkün. İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz konularda kendinizi bir parça kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. Riskli konularda karar verme konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında daha anlayışlı olmayı deneyebilir böylelikle kalbinizden geçeni hayatınıza sevdi dolu yollarla aktararak partnerinizin güvenini de kazanabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyalleşmek bugün daha fazla önceliğin haline gelebilir. Yeni insanlarla tanışmak, yeni ortamlara girmek senin için çok daha pozitif bir etki içine sokabilir. Ufkunu genişletecek insanlarla tanışma fırsatı elde etmek bugün daha mümkün olabilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için bir rutini sürdürmek pek de kolay değil. İnsanlara, maddi şeylere veya deneyimlere ani çekimler ortaya çıkabilir. Duygularınız hızla değişirken hiçbir şeye veya kimseye bağlanmamak daha iyidir. Nitekim fikir alışverişinde bulunmak ve sorunları çözmek için iyi bir zaman. Para,ve sağlıkla ilgili planlar yapmaktan faydalanabilir ve keyif alabilirsiniz. Olumlu ve başarılı bir şekilde iletişim kurmak için güzel bir enerji sizinle. Ayrıca sağlığı ve çalışma yöntemlerini geliştirmek için mükemmel bir zaman. Gün, pratik sorunlara yaratıcı çözümler bulmanıza yardımcı olur ve uğraşlarınızda neşe duygunuzu artırır.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü algılayabiliyor ve çaresiz kalıyorlar.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün eğitim, seyahat ve kardeşler gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk ve tatil konularında güzel gelişmeler yaşanabilir; ancak gündelik rutinlerinizde veya çalışma hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Adımlarınızı sağlam atıyor ve en küçük detayları bile ustaca değerlendiriyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Olayları inceleyerek yaklaşıyor ve kişisel becerinizi istekli bir şekilde işinize yansıtıyorsunuz. Bugün, bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.

10 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 38" R
Ay
Boğa
28° 22' 50" R
Merkür
Başak
22° 34' 36" R
Venüs
Terazi
29° 02' 19" R
Mars
Yengeç
10° 09' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 43"
Satürn
Balık
14° 57' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 44"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 21"
Lilith
Terazi
09° 24' 24"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>